کد خبر : 95281
تاریخ : 1404/4/18
گروه خبری : اقتصادی

بازگشت خدمات بانک سپه به روال عادی

عضو هیئت مدیره بانک سپه با اشاره به حمله سایبری اخیر و اختلالات به‌وجودآمده، از برقراری کامل خدمات حضوری در شعب این بانک خبر داد و ضمن عذرخواهی از مشتریان، از همراهی و شکیبایی آن‌ها قدردانی کرد.
عضو هیئت مدیره بانک سپه با اشاره به حمله سایبری اخیر و اختلالات به‌وجودآمده، از برقراری کامل خدمات حضوری در شعب این بانک خبر داد و ضمن عذرخواهی از مشتریان، از همراهی و شکیبایی آن‌ها قدردانی کرد.
وی به اقدامات فوری بانک‌ سپه برای کاهش اختلالات اشاره کرد و گفت: تأمین نقدینگی برای شعب به‌منظور پرداخت وجه نقد به مشتریان، فعال‌سازی خودپردازها با همکاری بانک مرکزی، واریز حقوق و مزایای حقوق‌بگیران بانک سپه، ازجمله اقدامات بوده است.
این مقام مسئول همچنین از استقرار سامانه بانکداری متمرکز جدید در مدت چند روز خبر داد و افزود: اقدامی که انجام شد معمولاً نیازمند بیش از 6 ماه زمان است.
وی با اشاره به خدمات فعال‌شده تا این لحظه، اذعان کرد: کارت، ساتنا، پایا، دریافت و پرداخت، تغییر رمز، پرداخت قبوض، خرید از POS و خدمات غیر حضوری از درگاه‌های IPG، ازجمله این موارد بوده است.
عضو هیئت مدیره بانک سپه با اشاره به خدمات غیر حضوری ازجمله اینترنت‌بانک و همراه‌بانک که طی 48 ساعت آینده فعال می‌شود، ابراز کرد: همچنین سامانه‌های چکاوک و تسهیلات بانکی به‌زودی از سر گرفته خواهند شد.
وی عنوان کرد: خسارت تأخیر اعتباری و وجه التزام مشتریان اعتباری از ابتدای جنگ 12 روزه اخیر تا پایان تیرماه مشمول بخشودگی خواهد بود؛ اقدامی در راستای حمایت از فعالان اقتصادی و تولید داخلی.
گفتنی است؛ بانک سپه وعده داد خدمت‌رسانی با قدرت و سرعت بیشتری ادامه یابد.
  لینک
https://www.sepehrnewspaper.com/Press/ShowNews/95281