شناسه خبر:26963
1399/5/27 04:26:15
نماینده ولی ‌فقیه در استان همدان:

جلسات اداری با نماز تداخل نداشته باشد

سپهرغرب، گروه خبر :نماینده ولی ‌فقیه در همدان با تأکید بر اینکه برپا داشتن نماز بسیاری از مشکلات را حل می‌کند، گفت: مدیران سعی کنند جلسات با نماز تداخل نداشته باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله شعبانی‌موثقی روز گذشته در شورای اقامه نماز استان با بیان اینکه اگر جامعه‌ای به تضییع نماز دچار شد اهل تبعیت از شهوات می‌شود، اظهار کرد: امروز تمدن بشر تمدن داعیه به شهوات و دعوت به بدی‌ها است.

وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های نماز آن بوده که مظهر عبودیت است، افزود: درخواست می‌کنیم در نماز به مصوبات قانونی توجه و عمل شود، زیرا اگر به قوانین مصوب دولت درست عمل شود، مشکل نخواهیم داشت.

نماینده ولی‌فقیه در همدان با تأکید بر اینکه قطعاً اگر نماز جدی گرفته شود بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد، تصریح کرد: بر حضور مدیران در نماز جماعت تأکید می‌کنم و جلسات نیز نباید با نماز تداخل داشته باشد که در ارزیابی‌ها هم دخیل است.

وی با تأکید بر اینکه اگر می‌خواهیم همه به یک نقطه در نماز برسیم باید از آموزش‌وپرورش شروع کنیم، گفت: تمام ادارات باید آموزش‌وپرورش را در اقامه نماز کمک کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شعبانی‌موثقی با اشاره به اینکه 280 هزار دانش‌آموز داریم که باید در مدرسه با نماز آشنا شده و با آن انس بگیرند، افزود: ائمه جماعات نماز در مدارس دریافتی کمی دارند که باید با دریافتی ادارات تناسب‌سازی صورت گیرد تا رغبت نیز بالا رود.

استاندار همدان نیز گفت: دستگاه‌ها هیچ محدودیتی برای هزینه‌کرد در حوزه نماز و قرآن ندارند.

* دستگاه‌ها محدودیتی برای هزینه‌کرد در نماز ندارند

سیدسعید شاهرخی با بیان اینکه 280 امام‌جمعه در دستگاه‌های اجرایی اقامه نماز دارند، اظهار کرد: 300 روحانی و یک‌هزار و 20 معلم کار امامت جماعت را در مدارس انجام می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه تعداد مساجد شهرستان‌ها 340 باب بوده، افزود: 195 مسجد امام جماعت دارند که از این تعداد 148 مسجد شهری و 47 مسجد روستایی است.

استاندار همدان ادامه داد: طی دو سال گذشته عملکرد دستگاه‌ها در سامانه ثبت شده و ارزیابی می‌شود و استانداری همدان در کشور رتبه کسب کرد.

وی اضافه کرد: دستگاه‌ها هیچ محدودیتی برای هزینه‌‌کرد در نماز و قرآن ندارند و با توجه به اهمیت نماز و نقشی که در اعتلای جامعه به‌ویژه جوانان و ترویج فرهنگ قرآنی دارد، هر برنامه‌ای در استان را تأمین اعتبار می‌کنیم.

شاهرخی با تأکید بر اینکه ما علاقه‌مند هستیم به کلاس‌های قرآن‌آموزی فعلی 50 تا 100 کلاس اضافه شود، گفت: برای هر دوره رقمی را اضافه کرده و تأمین اعتبار می‌کنیم.

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان نیز اظهار کرد: درحال حاضر نامه‌ توبیخی در زمینه نماز به دستگاه‌ها ابلاغ نکردیم، اما بنا داریم تذکر دهیم که ارتقا یابند.

حجت‌الاسلام سیدمرتضی حسنی‌حلم با اشاره به عملکرد نماز در حوزه فرهنگی و آموزشی طی چهارماهه نخست سال جاری، گفت: برگزاری جلسه شورای اقامه نماز استان، برگزاری جلسه نماز یاوران، برگزاری جلسه با دبیران اقامه نماز شهرستان‌ها، معرفی سایت‌های نماز، برگزاری مسابقه کلام وحی، برگزاری مسابقه نمازاولی‌ها و برگزاری مسابقه مجازی کتاب با موضوع نماز، ازجمله این برنامه‌ها است.

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان با بیان اینکه ستاد اقامه نماز جزء رتبه‌های نخست در کشور است، افزود: استانداری همدان و آموزش‌وپرورش استان نیز در سال‌های اخیر موفق به کسب رتبه‌های برتر کشوری شدند.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه استان همدان نیز گفت: اگر هزینه‌کرد در نماز داشته باشیم، دستگاه‌های نظارتی ممکن است ایراد بگیرند، اما قانون‌گذار این را دیده و به‌صراحت آمده که همه مدیران برای نماز و معنوی‌سازی می‌توانند هزینه‌کرد داشته باشند‌.

سیداسکندر صیدایی بیان کرد: کمیته‌های ارزیابی همواره فعالیت مجدانه دارند و استان هم اولویت خود را در پشتیبانی داشته و امسال نیز در حوزه نماز پشتیبانی می‌کند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان همدان نیز گفت: یکی از رویکردهای تعلیم و تربیت، تعمیق موارد دینی و اعتقادی بوده که در استان نیز ساری و جاری است.

محمد پورداوود با بیان اینکه برای برنامه‌هایی که در سال تحصیلی جدید خواهیم داشت طبق مصوبات ستاد کرونا عمل خواهیم کرد، افزود: اگر وضعیت استان سفید باشد، مثل روال گذشته عمل خواهیم کرد و اگر نه، با برنامه شاد برنامه‌ها را دنبال می‌کنیم.

وی اضافه کرد: در چند ماه اخیر شیوع کرونا کارهای زیادی انجام شد، به‌طوری که دارالقرآن و جشن تکلیف را در شبکه شاد داشتیم و در شهریورماه نیز بحث نخست ما نماز خواهد بود.


منبع: خبرگزاری فارس

شناسه خبر 26963