گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:56313

حمایت صندوق نوآوری از حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه ارمنستان

حمایت صندوق نوآوری از حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه ارمنستان

نمایشگاه فناوری اطلاعات، ارتباطات و مخاطرات (ITECH 2022) از 16 تا 18 تیرماه سال جاری در ایروان کشور ارمنستان برگزار می‌شود و علاقه‌مندان جهت حضور در پاویون اختصاصی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در این نمایشگاه می‌توانند با مراجعه به سامانه غزال به آدرس ghazal.inif.ir ثبت‌نام کنند.

محور این نمایشگاه که مهلت ثبت‌نام برای حضور در این پاویون تا 30 خرداد ماه اعلام شده است، در حوزه‌های مخابرات و فناوری اطلاعات، شبکه سخت‌افزاری و اپلیکیشن، تجهیزات کامپیوتری، انواع نرم‌افزارها، سیستم‌ها و تجهیزات هوشمند، سیستم‌های جامع مدیریت و اتوماسیون، طراحی، چاپ و سیستم‌های تبلیغاتی، سیستم‌های بانکی، صنایع الکترونیک، اپلیکیشن و بازی‌های رایانه‌ای و سیستم‌های دیجیتال تعیین شده است.

هوشمندسازی، هوش مصنوعی، صنایع رباتیک، بلاکچین، ابر کامپیوتر و اینترنت اشیاء از دیگر محورهای این نمایشگاه است و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با حضور در پاویون اختصاصی این نمایشگاه که با حمایت صندوق نوآوری برپا خواهد شد، به عرضه محصولات و توانمندی‌های خود در این حوزه‌ها می‌پردازند.

به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، ظرفیت این پاویون محدود بوده و تنها 15 شرکت دانش‌بنیان می‌توانند در آن به ارائه محصولات و توانمندی‌های خود بپردازند.

یکی از برنامه‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای کمک به توسعه بازار صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایت از حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های دائمی‌خارجی و نیز حضور در نمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی به دو صورت حضور مستقل و برپایی پاویون است.

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین سیاره؟ Moshtari

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار