شناسه خبر:82968
1403/3/5 16:59:37
عنوان‌دار وزنه‌برداری آسیا:

المپیک 2028 هدف مشترک دختران ملی‌پوش است

ملی‌پوش وزنه‌برداری بانوان و دارنده نشان برنز وزنه‌برداری آسیا گفت: المپیک 2028 هدف و رؤیای مشترک دختران ملی‌پوش رده سنی نوجوانان و جوانان است و با همین انگیزه برای رسیدن به قله‌های افتخار جهانی تلاش می‌کنند.

وزنه‌برداری زنان در کشور رشته‌ای نوپا به‌شمار می‌رود و با وجود اینکه کمتر از 6 سال رونق گرفته، در تصور خوش‌بین‌ترین کارشناس حوزه ورزش بانوان هم نمی‌گنجید که به‌سرعت بتواند در میادین بین‌المللی نشان‌های رنگارنگ را به‌دست آورد.

اما شیردختران وزنه‌برداری کشور فعل خواستن را صرف کردند و بار دیگر نشان دادند که توانایی بانوان ایرانی در میادین فراملی همواره ثابت شده است.

عسل کدخدایی دختر وزنه‌برداری همدان نیز توانست سهمی در افتخارات ارزنده بانوان کشورمان در میادین بین‌المللی داشته باشد و در مسابقات آسیایی نوجوانان برای نخستین‌بار سه نشان برنز را به‌دست آورد.

کدخدایی را باید یکی از پُرافتخارترین دختران ورزشکار همدانی نامید؛ وزنه‌برداری که علاوه‌بر سه نشان آسیایی، در المپیاد استعدادهای برتر قهرمان شد و اکنون نیز در قهرمانی نوجوانان کشور سه نشان طلا کسب کرد.

درخشش او در مسابقات قهرمانی کشور طی اردیبهشت‌ماه گذشته به میزبانی همدان تا جایی بود که عنوان دومین دختر قوی مسابقات را از آنِ خود کرد.

گفت‌وگوی ایرنا با این قهرمان ملی و آسیایی را بخوانید:

* از سوابق خود بگویید؟

من عسل کدخدایی در دسته 81 کیلوگرم، دارنده نشان طلای استعدادهای برتر، سوم بزرگ‌سالان، سوم نوجوانان و اکنون هم طلای نوجوانان کشور هستم و سه نشان برنز قهرمانی آسیا در نوجوانان را هم در کارنامه خود دارم.

* در مسابقات کشوری هم خوش درخشیدید؟

بله در این مسابقات چون که انتخابی تیم ملی بود، همه با آمادگی کامل شرکت داشتند. خداراشکر توانستم در وزن 81 کیلوگرم که برای نخستین‌بار به این وزن آمده بودم، سه نشان طلا کسب کنم. با ثبت رکورد مجموع 196 کیلوگرم قهرمان دسته 81 کیلوگرم نوجوانان قهرمانی کشور شدم؛ یعنی با مهار وزنه‌های 87 در یک ضرب و 110 در دوضرب هر سه نشان طلا را به گردن آویختم.

* با رکورد قبلی چقدر فاصله داشتید؟

قبلاً 76 کیلوگرم بودم و در مسابقات امسال کشوری تصمیم گرفتم یک وزن بالاتر بیایم.

* چطور شد یک وزن بالاتر رفتید؟

در مسابقات قبلی حتی آسیایی در دسته 76 کیلوگرم بودم، اما امسال وزنم را با تشخیص خودم تغییر دادم. مربیان تیم ملی هم گفتند اگر قهرمان شدی، در همین دسته وزنی جدید باقی بمان.

* چرا وزنه‌برداری را انتخاب کردید؟

پدرم باشگاه بدنسازی دارد و از کودکی با وسایل بدنسازی آشنا بودم. فوتسال کار می‌کردم، اما پدرم گفت قدرت بدنی خوبی داری و توصیه کرد به رشته وزنه‌برداری بروم. با تلاش‌هایی که داشتم، در این رشته موفق شدم؛ البته اغلب رشته‌ها را تجربه کرده‌ام، منتها وزنه‌برداری جذاب‌تر بود.

* وزنه‌برداری بانوان کشور را چطور می‌بینید؟

سطح فعالیت در این رشته بین بانوان کشورمان بسیار خوب است و با حمایت‌ها و برنامه‌ریزی‌های فدراسیون، همه انگیزه بالایی دارند و به‌طور قطع در آینده می‌توانیم در مسابقات جهانی و المپیک موفق باشیم.

* سقف آرزوهایت؟

سقف آرزوهایم حضور در المپیک 2028 و کسب نشان طلای این مسابقات است.

* چه انتظاری از مسئولان دارید؟

حمایت کنند. خانواده‌ها تا حدی می‌توانند حمایت‌های لازم را داشته باشند و باقی راه برای تداوم موفقیت‌ها حمایت مسئولان را می‌طلبد؛ ورزش حرفه‌ای نیاز به حمایت دارد و امیدوارم این موضوع پُررنگ‌تر شود.

* عملکرد هیئت وزنه‌برداری همدان؟

حمایت‌های خوبی دارند؛ میزبانی مسابقات کشوری در همدان بسیار خوب بود و آقای حسنی و خانم یادگاری زحمات زیادی کشیده‌اند. از زحمات پدر و مادرم هم تشکر ویژه دارم؛ همچنین کوروش باقری مدیر فنی تیم ملی وزنه‌برداری که به‌خوبی ما را در مسیر موفقیت هدایت می‌کند.

* به گزارش ایرنا


منبع: خبرگزاری ایرنا

شناسه خبر 82968