دبیر فدراسیون ژیمناستیک:
برنامه داریم ژیمناستیک در المپیک 2028 بهصورت تیمی شرکت کند
دبیر فدراسیون ژیمناستیک به کسب سهمیه المپیک پاریس توسط مهدی الفتی اشاره کرد و گفت: برنامهریزیهایی را آغاز کردهایم تا در المپیک 2028 بهصورت تیمی شرکت کنیم.
وی با بیان اینکه تا پیش از سال 1396 هیچکس از داوران، مربیان و دستاندرکاران ژیمناستیک کشور حتی نمیدانستند که روال کسب سهمیه المپیک چگونه است، افزود: همان زمان که وارد فدراسیون شدم در نخستین گام جزوهای 89 صفحهای مربوط به نحوه کسب سهمیه المپیک را ترجمه کرده و برنامهریزیها را برای حضور ژیمناستیک کشورمان در المپیک آغاز کردیم.
وی تأکید کرد: آن زمان عمده سرمایهگذاری ما برای کسب سهمیه المپیک روی سعیدرضا کیخا و محمدرضا خسرونژاد بود که البته امیدواری برای کسب سهمیه توسط کیخا بیشتر بود، اما متاسفانه به دلیل شیوع بیماری کرونا و عدم کسب امتیازات لازم در مسابقات نتوانست به المپیک توکیو راه پیدا کند.
این مسئول اضافه کرد: با پایان همهگیری بیماری کرونا، برای المپیک پاریس سرمایهگذاری خود را روی مهدی احمدکهنی و مهدی الفتی قرار دادیم. هرچند که شرایط مهدی احمد کهنی در دارحلقه بسیار خوب بود و انتظار میرفت که سهمیه المپیک را کسب کند، اما فدراسیون وقت وضعیت خوبی نداشت و به 14 نامهای که سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ (وادا) به فدراسیون ارسال کرده بود، پاسخ نداده بودند و همین کوتاهیها باعث شد تا این ورزشکار تنها به علت پر نکردن فرمهای دوپینگ دو سال محروم شود.
سلیمانی ادامه داد: در نهایت مهدی الفتی توانست در رشته پرش خرک سهمیه المپیک را کسب کند و همین که یک ورزشکار کشورمان در رشته ژیمناستیک توانست به المپیک اعزام شود، بسیار ارزشمند بود.
وی با بیان اینکه حضور یک ورزشکار از رشته ژیمناستیک باعث شده تا برای المپیک بعدی توقع از این رشته بالاتر برود، عنوان کرد: به همین دلیل ما از هماکنون برنامه ریزیهای خود را با تشکیل ستاد راهبری المپیک 2028 و با تمرکز روی دو شاخه هنری مردان و ترامپولین آغاز کردهایم و طبق برنامهریزیها تلاش میشود که ایران در دوره بعدی رقابتهای المپیک به صورت تیمی شرکت کند و باید جزو 12 تیم نخست دنیا قرار گیریم.
دبیر فدراسیون ژیمناستیک تصریح کرد: زمانی کسب یک نشان جهانی و حتی آسیایی برای ژیمناستیک ایران آرزو بود، اما اکنون کسب نشان در آسیا برای ما به خاطره تبدیل شده است.
سلیمانی اضافه کرد: در اردیبهشت امسال مسابقات آسیایی ژیمناستیک جوانان برگزار شد که علیرغم اینکه ما دو ورزشکار مهم خود یعنی مهدی احمد کهنی و مهدی الفتی را به این مسابقات اعزام نکردیم و از طرفی فدراسیون نیز درگیر برخی حواشی و برگزاری انتخابات بود، ورزشکاران ما در شاخه هنری یک نشان طلا و دو برنز و در شاخه ترامپولین نیز یک طلا و یک نقره کسب کردند.
وی در ادامه به مشکلات ژیمناستیک کرمانشاه اشاره کرد و گفت: اگر میخواهید که این مشکلات از بین برود، باید شایسته سالاری را در دستورکار قرار دهید.
دبیر فدراسیون تأکید کرد: زمانی کرمانشاه در شاخههای آکروژیم، ریتمیک و ترامپولین دارای ورزشکاران خوبی بود، اما متاسفانه امروز علیرغم وجود امکانات، ورزشکار چندانی در این رشتهها ندارد.
*ژیمناستیک کرمانشاه میتواند میزبان مسابقات کشوری باشد
گفتنی است، مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه نیز در این نشست با تأکید بر لزوم تقویت رشته ژیمناستیک در استان، گفت: متاسفانه این رشته فعالیت چندانی در شهرستانها ندارد، بنابراین فعالسازی هیئتهای شهرستانی به عنوان بازوان اجرایی هیئت استان باید مورد توجه و تاکید قرار گیرد.
منوچهر حاتمی؛ یادآورشد: باتوجه به اینکه این رشته، رشتهای المپیکی بهشمار میرود، بنابراین برنامههای استعدادیابی در آن نیز باید با قوت هرچه بیشتر در سطح استان برگزار شود.
وی اضافه کرد: برای تقویت این رشته باید مربیانی قوی در آن مشغول به کار باشند، بنابراین برگزاری دورههای مربیگری و ارتقای دانشافزایی آنها باید مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه ژیمناستیک کرمانشاه میتواند میزبانی مسابقات مختلف را برعهده بگیرد، گفت: از طرفی برای کمک به رشد بیشتر این رشته همه جامعه ژیمناستیک استان باید با هم همکاری و همیاری داشته باشند.
این مسئول به رئیس جدید هیئت ژیمناستیک استان نیز توصیه کرد که از ظرفیت پیشکسوتان و بزرگان این رشته استفاده کند.
شناسه خبر 85218