گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:97560

برداشت چغندرقند در اراضی گیلانغرب آغاز شد

برداشت چغندرقند در اراضی گیلانغرب آغاز شد
برداشت چغندرقند از 100 هکتار از مزارع سردسیری بخش گواور شهرستان گیلانغرب در غرب کرمانشاه آغاز شد.
رئیس جهاد کشاورزی گیلانغرب روز شنبه با اشاره به آغاز برداشت محصول چغندرقند بهاره در مزارع سردسیری این شهرستان گفت: پیش بینی می‌شود در مجموع از 100 هکتار از مزارع زیر کشت این محصول در این شهرستان با عملکرد بیش از 80 تن در مجموع هشت هزار تن محصول برداشت و روانه کارخانه‌های قند شود.
عبدالرضا شاماری افزود: چغندر بهاره علاوه بر تامین بخشی از نیاز کارخانه‌های قند استان، نقش مهمی در ایجاد اشتغال فصلی و درآمد پایدار برای کشاورزان منطقه‌ایفا می‌کند.
وی اظهار کرد: رعایت اصول فنی کشت، به‌کارگیری بذرهای پربازده و شرایط مناسب آب و هوایی، عوامل اصلی افزایش کیفیت و راندمان تولید در سال جاری است.
رئیس جهاد کشاورزی گیلانغرب با اعلام اینکه برداشت این محصول تا پایان مهر ماه ادامه خواهد داشت، گفت: تمام مراحل کاشت تا برداشت محصول چغندرقند به صورت مکانیزه است و خرید محصول نیز به صورت تضمینی توسط کارخانه‌های قند انجام می‌شود.
ارسال نظر

سوال: پرنده‌ای سریع؟ shahin

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار