گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:25663

حمایت چهره ماندگار دانشگاه تهران از تجهیز آزمایشگاه دانشکده زیست‌شناسی

حمایت چهره ماندگار دانشگاه تهران از تجهیز آزمایشگاه دانشکده زیست‌شناسی
چهره ماندگار رشته زیست‌شناسی دانشگاه تهران حمایت از تجهیز آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهی دانشکده زیست‌شناسی دانشگاه تهران را تقبل کرد.

حسن ابراهیم‌زاده معبود از استادان با سابقه و چهره ماندگار رشته زیست‌شناسی دانشگاه تهران، در اقدامی خیرخواهانه و در راستای حمایت از دانشجویان برای تولید و ارتقای علم و دانش، تجهیز آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهی دانشکده زیست‌شناسی پردیس علوم دانشگاه تهران را با کمکی بالغ‌بر 500 میلیون ریال، تقبل کرد.

ابراهیم‌زاده‌معبود در سال 1314 در گیلان (لنگرود) متولد شد. تحصیلات کارشناسی را در دانشگاه تهران به پایان رساند و سپس در سال‌های 1345 و 1348 مدرک کارشناسی‌ارشد و دکترای دولتی رشته زیست‌شناسی را از دانشگاه پاریس گرفت. همچنین ابراهیم‌زاده معبود در کنار تدریس و تحقیق، سوابق دو دوره ریاست دانشکده علوم دانشگاه تهران، معاون آموزشی و قائم‌مقامی دانشگاه تهران را در کارنامه دارد. او هم‌اکنون عضو پیوسته و رئیس شاخه زیست‌شناسی گروه علوم پایه فرهنگستان علوم است.

ابراهیم‌زاده‌معبود در سال 1380 به‌عنوان چهره ماندگار کشور معرفی شد. وی برای نگارش کتاب فیزیولوژی گیاهی (بیوشیمی ترکیبات اولیه) برگزیده نخستین دوره کتاب سال ایران شد.

استاد ابرهیم‌زاده‌معبود تاکنون بیش از 220 مقاله علمی و 9 کتاب تألیف کرده است.

ارسال نظر

سوال: پرنده‌ای آوازخوان؟ ghanari

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار