گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:26890
برای 120 کشور جهان؛

اعلام آمادگی «بیدو» چین برای ارائه خدمات جایگزین «جی‌پی‌اس»

اعلام آمادگی «بیدو» چین برای ارائه خدمات جایگزین «جی‌پی‌اس»
سپهرغرب، گروه خبر :

چین از سال 2009 به دنبال جایگزینی سیستم "جی پی اس" برای موقعیت‌یابی جغرافیایی بود و حالا با گذشت بیش از 10 سال، سیستم موقعیت‌یابی "بیدو" آماده ارائه خدمات به بیش از 120 کشور جهان است.

چین از سال 2009 به دنبال جایگزینی سیستم "جی‌پی‌اس" برای موقعیت‌یابی جغرافیایی بود چرا که جی پی است به شدت برای این کشور ایجاد وابستگی به غرب می‌کرد و از همان سالها، چین شروع به طراحی سیستم موقعیت‌یابی جغرافیایی "بیدو" با هدف جایگزینی جی پی‌اس کرد.

چین ماهواره‌های مختلفی برای تکمیل این سیستم به فضا فرستاد و حالا این سیستم آماده ارائه خدمات به بیش از 120 کشور جهان است.

این سیستم موقعیت‌یابی ماهاره‌ای محصولات مرتبط و همراهی هم با خود به بازارهای جهانی می‌برد که شامل 160 فناوری مرتبط می‌شود.

سیستم موقعیت‌یابی بیدو با دقت 10 متر و سرعت 2 دهم متر بر ثانیه، سیاره زمین را تحت پوشش قرار می‌دهد و تمرکز آن بر آسیا و اقیانوسیه است؛ این سیستم توان ارسال پیام کوتاه و تبادل اطلاعاتی 14 هزار بیت را دارد و از آن میتوان برای ارسال و دریافت عکس و فیلم هم استفاده کرد.


منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

سوال: پایتخت ترکیه؟ Ankara

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار