شناسه خبر:67535
1402/1/17 10:27:13

سپهرغرب، گروه خبر: مجتمع دانش‌بنیان کاغذ خسروی اسلام‌آبادغرب که اسفند سال گذشته افتتاح و به بهره‌برداری رسید، یکی از مصوبات سفر دولت در سال 1392 به استان بود و اجرای آن نیز از آن سال آغاز شد و امروز می‌تواند نیاز کل کشور به کاغذ دیواری را تامین کند.

این مجتمع دانش بنیان که چهارم اسفند 1401 توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان نماینده دولت به بهره‌برداری رسید، سنگ را به کاغذ تبدیل می‌کند در حالیکه در دیگر واحدهای مشابه چوب به کاغذ تبدیل می‌شود که از این نظر هم این یکی از پروژه‌های دوست دار محیط زیست است که توسط علم روز محقق شده است.
برای احداث این کارخانه که تولید کاغذ در آن از ماده معدنی «کربنات کلسیم» صورت می‌گیرد و به لحاظ تکنولوژی بکار رفته در آن در نوع خود در غرب کشور بی نظیر است، 350 میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است که از این میزان 120 میلیارد تومان تسهیلات بانکی بوده است.
در این مجتمع کاغذهای سنگی در ضخامت 70 تا هزار میکرون تولید می‌شود که شامل انواع کاغذهای دیواری، بسته بندی، تحریر، دکوراتیو و کاغذهای رنگی است و از طرفی ظرفیت تولید سالانه 150 هزار تن کاغذ در سال را دارد که برای 80 نفر به صورت مستقیم اشتغال‌زایی ایجاد کرده است.
این واحد هم‌اکنون 20 درصد از نیاز کشور به کاغذ تحریر بسته‌بندی کشور را تامین می‌کند که با اجرایی شدن طرح توسعه آن به 40 درصد خواهد رسید.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که به عنوان نماینده دولت این پروژه را افتتاح کرد گفت: انتظار داریم که با همت بنیان‌گذار این طرح و حمایت و پشتیبانی مسئولان با راه‌اندازی فازهای توسعه، اسلام‌آبادغرب به قطب تولید کاغذ در خاورمیانه تبدیل شود، چرا که کاغذ نیاز روز است و روز به روز به مصرف کاغذ افزوده خواهد شد، لذا با توسعه و پیشرفت فازهای جدید می‌توانیم ایجاد اشتغال کنیم و معضل بیکاری در شهرستان را رفع شود.
«محمدطیب صحرایی» استاندار کرمانشاه هم در آیین افتتاح این مجتمع بیان کرد: در مجموعه نیازمندی‌های کشور اگر دسته‌بندی‌هایی داشته باشیم، بعضی نیازمندی‌ها راهبردی‌تری هستند، اگر کشور ما بخواهد حرکت علمی پر رنگی داشته باشد و فضای تربیت نیروی انسانی را برای آینده روشن و اثر گذارتر دنبال کند باید نیاز مجموعه تعلیم و تربیت را خودش تأمین کند که خوشبختانه امروز در این مجموعه همه این‌ها را در کنار هم داریم.
  جزییاتی از مصوبات سفر رییس جمهور به کرمانشاه
به گزارش ایرنا، دولت سیزدهم در جریان بیست و هشتمین سفر استانی خود 23 تیرماه سال 1401 به استان کرمانشاه سفر کرد و بیش از 33 هزار میلیارد تومان مصوبه برای تسریع در توسعه و آبادانی این استان به تصویب رساند و اکنون با آغاز اجرای این مصوبات شاهد تبدیل شدن کرمانشاه به کارگاه بزرگ عمرانی هستیم.
بیش از 33 هزار میلیارد تومان در قالب 28 فصل عمرانی و اقتصادی، 209 طرح و پروژه عمرانی و همچنین 123 طرح تسهیلاتی به 32 دستگاه اجرایی استان اختصاص یافته است که از این مقدار حدوداً 20 هزار میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، 12 هزار میلیارد تومان تسهیلات ریالی و 212 میلیارد تومان سایر اعتبارات می‌باشد.
همچنین از کل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه ای مبلغ هشت هزار و 174 میلیارد تومان تعهدات سازمان برنامه و بودجه کشور، بیش از یک هزار و 200 میلیارد تومان تعهدات استان، بیش از هفت هزار و 500 میلیارد تومان تعهدات وزارتخانه ها، یک هزار و 988 میلیارد تومان از محل تهاتر نفت، یک هزار و 56 میلیارد تومان از محل ماده 56 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و مبلغ 108 میلیارد تومان از محل اعتبارات اجتماعی نفت می‌باشد.
اکنون هزار و 27 واحد صنعتی با سرمایه گذاری 38 هزار و 499 میلیارد ریال در استان کرمانشاه وجود دارد که 30 هزار و 284 نفر در آنها مشغول به کار هستند و بر اساس آخرین آمار رسمی، استان کرمانشاه 98 هزار بیکار دارد که از این تعداد 38 هزار نفر معادل 40 درصد دانش آموختگان دانشگاهی هستند.

شناسه خبر 67535