گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:94957

پیش‌بینی تولید بیش از 700 هزار تن گندم در استان کرمانشاه

پیش‌بینی تولید بیش از 700 هزار تن گندم در استان کرمانشاه
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه پیش‌بینی کرد، امسال بیش از 700 هزار تن گندم در استان تولید و میزان خرید تضمینی آن به حدود 500 هزار تن برسد.
فرهاد شریفی روز سه‌شنبه با بیان اینکه امسال447 هزار هکتار از اراضی استان کرمانشاه زیرکشت گندم رفته است، افزود: از این سطح 343 هزار هکتار آن به گندم دیم و 104 هزار هکتار نیز به کشت گندم آبی اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه در سال زراعی جاری خشکسالی شدیدی بر استان ما و بسیاری از استان‌های دیگر حاکم بود اضافه کرد: تا 14 فروردین ماه امسال پیش بینی‌های ما بسیار خوب بود به طوری که انتظار داشتیم در حد سال زراعی گذشته و حتی بیشتر که 825 هزار تن خرید گندم مازاد برنیاز کشاورزان را داشتیم باشد ولی متاسفانه در فصل بهار به ویژه دهه اول خرداد که باران بسیار نیاز بود اصلا بارندگی نداشتیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان آنکه 186 میلی متر در 2 ماه از فصل بهار نسبت به سال گذشته کاهش بارندگی در استان داشتیم یادآور شد: این امر در کنار سرمای زیر 6 و 7 درجه هفته اول اسفند که گندم در مرحله ساقه بود خسارت شدیدی به گندمزارهای استان وارد کرد.
شریفی افزود: از ابتدای فصل خرید گندم تاکنون 350 هزار تن محصول از کشاورزان خریداری شده است که کار برداشت در مناطق گرمسیر به پایان رسیده و در مناطق معتدل از 10 روز و در مناطق سردسیر نیز از 2 روز قبل آغاز شده است.
وی میزان تولید گندم در سال زراعی گذشته در استان را یک میلیون و 70 هزار تن اعلام کرد و گفت: از این میزان 825 هزار تن گندم مازاد برنیاز کشاورزان خریداری شد که امسال پیش بینی می‌شود در مقایسه با پارسال با کاهش 30 درصدی عملکرد مواجه باشیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: خشکسالی و پایین بودن سطح نزولات آسمانی در کل کشور باعث شده است تا میزان عملکرد تولید گندم در استان‌های مختلف بین 20 تا 50 درصد کاهش پیدا کند.
شریفی با بیان اینکه کار خرید گندم از کشاورزان در حدود 56 مرکز خرید در مناطق معتدل و سردسیر تا پایان ماه جاری ادامه دارد اضافه کرد: برای انبار گندم خریداری شده از کشاورزان هیچ کمبود مکانی در استان وجود ندارد.
وی بیشترین میزان کشت گندم در استان را به ترتیب متعلق به شهرستان‌های کرمانشاه، اسلام آباد غرب و سرپل ذهاب دانست و گفت: در سطح کشور نیز استان کرمانشاه در بین استان‌های چهارم یا پنجم قرار دارد.
ارسال نظر

سوال: پایتخت اسپانیا؟ Madrid

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار