شناسه خبر:77382
1402/10/2 10:52:54

سپهرغرب-گروه کارو دانش:یک شرکت دانش‌بنیان با تولید حباب لامپ‌های LED به شکل استاندارد و با قابلیت‌های ویژه و کیفیت بالا، نیاز کشور را به واردات حباب و بدنه لامپ از خارج از کشور رفع کرده است.

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در خصوص محصولات تولیدی این شرکت و کاربرد آن‌ها گفت: شرکت ما در سال 1400 تأسیس و در اردیبهشت‌ماه سال 1402 به‌عنوان دانش بنیان تولیدی نوع دو شناخته شد. محصول دانش‌بنیان ما «حباب لامپ‌های ال‌ای‌دی» است که به شکل استاندارد و با قابلیت‌های ویژه نیاز کشور را به واردات محصولات حباب و بدنه از خارج از کشور رفع کرده است. همچنین با ارتقای نوع فناوری و مواد مورد استفاده از نظر ویژگی‌های استاندارد و بهره‌وری نوری این محصولات، کمک ویژه‌ای در راستای ارتقای عملکرد و برخورداری مصرف‌کنندگان از کالای ساخت داخل با کیفیت کرده‌ایم.
 

کاوه نظری لسکوکلایه؛ تصریح کرد: شرکت با استفاده از 10 عدد ماشین تزریق پلاستیک به روز دنیا، با ظرفیت تولید 23 میلیون قطعه در سال شروع به کار کرد و در حال حاضر 38 نفر نیروی فعال دارد که این مسئله برای یک مجموعه تولیدی نوپا دستاورد بزرگی است. در حال حاضر 35 درصد از ظرفیت اسمی خود را استفاده ‌کرده و محصولاتی را روانه بازار می‌کنیم که پیش از این ارزبری داشتند و نیاز به واردات آن‌ها از کشورهای مختلف به‌ویژه چین وجود داشت. ما توانسته‌ایم با استانداردها و کیفیت بسیار بالاتر، محصولاتی مشابه نمونه‌های وارداتی را به بازار روانه کنیم.

وی درخصوص میزان اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم این مجموعه دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر 38 نفر نیروی رسمی و فعال داریم و شرکت به‌صورت 24 ساعته مشغول به تولید است و نیروهای غیرمستقیم نیز حدود 55 تا 60 نفر در بخش‌های مختلف هستند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در ادامه با بیان اینکه این شرکت در حال حاضر تأمین‌کننده نیاز شرکت‌های معتبر روشنایی در داخل ایران است، اظهار کرد: همچنین امیدواریم با افزایش ظرفیت تولید خود که در حال حاضر فقط 35 درصد آن را فعال کرده‌ایم، بتوانیم سهم بازار کشورهای اطراف در حوزه قطعات لامپ روشنایی را نیز به‌دست آوریم. در حال حاضر به‌عنوان یک تولیدکننده لامپ، محصولات ما به‌دست مصرف‌کننده می‌رسد و می‌تواند تولیداتی با کیفیت با استانداردهای جهانی را داشته باشد.

نظری‌لسکوکلایه در پایان با تشکر از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر در تأمین مالی برای واردات ماشین‌آلات و مجوزهای واردات ماشین‌آلات و انتقال انرژی درخواست‌هایی داشته‌ایم که در دست اقدام است و امیدواریم بتوانیم از آن‌ها در راستای افزایش ظرفیت اسمی خود بهره‌مند شویم. ما تولیدکنندگان با مشکلات ارزی و واردات مواد اولیه یا اخیرأ سهمیه‌بندی که برای ماشین‌آلات انجام گرفته مواجه هستیم، اما معاونت علمی پشتیبان شرکت‌های دانش‌بنیان است و امیدواریم از این فرصت برای توسعه شرکت بهره‌مند شویم.

 

 

شناسه خبر 77382