گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:100067

«فرش همدان»؛ احیای یک مزیت بومی با نقش‌آفرینی اتاق بازرگانی

«فرش همدان»؛ احیای یک مزیت بومی با نقش‌آفرینی اتاق بازرگانی
«فرش همدان» یک مزیت بومی است که با نقش‌آفرینی اتاق بازرگانی، احیا خواهد شد.
به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان، حمید ملانوری‌شمسی استاندار همدان با همراهی رحیم مرتضایی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان و جمعی از مدیران اقتصادی استان با هدف بررسی وضعیت تولید، حمایت از صنایع بومی و پیگیری مطالبات فعالان حوزه فرش، از شرکت تعاونی فرش همدان بازدید کردند.
رحیم مرتضایی، رئیس اتاق بازرگانی همدان در جریان این بازدید با تشریح ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌ روی صنعت فرش استان، بر ضرورت حمایت هدفمند از تولیدکنندگان، تقویت زنجیره ارزش فرش و توسعه بازارهای داخلی و صادراتی تأکید کرد و نقش اتاق بازرگانی را در پیگیری مطالبات بخش خصوصی و ایجاد پیوند مؤثر میان تولید و بازار، تعیین‌کننده دانست.
استاندار همدان نیز ضمن بازدید میدانی از بخش‌های مختلف این تعاونی، در گفت‌وگو با فعالان حوزه فرش بر اهمیت حفظ و احیای این هنر-صنعت اصیل و لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی با بخش خصوصی تأکید کرد.
در این بازدید عباس صوفی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، سیدمجتبی حسینی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط نیز حضور داشتند و درباره راهکارهای حمایت از صنعت فرش، تقویت زنجیره تولید و توسعه بازارهای فروش، تبادل نظر شد.
ارسال نظر

سوال: دو بعلاوه دو؟ 4

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار