گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:85468

27 هزار مأموریت توسط اورژانس کردستان انجام شد

27 هزار مأموریت توسط اورژانس کردستان انجام شد
حسین جعفری روز شنبه در جمع خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: در همین مدت، بیش از 119 هزار تماس با اورژانس 115 ثبت و بیش از 27 هزار مورد منجر به اعزام آمبولانس شد.

وی افزود: مأموریت‌ها شامل حوادث تصادفی، غیر تصادفی، مسمومیت‌ها و بیماری‌ها و 18 هزار مورد آن مربوط به بیماری‌ها بوده است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: از این تعداد مأموریت، بیش از پنج هزار مورد مربوط به حوادث تصادفی و بیش از سه هزار مورد ناشی از حوادث غیرتصادفی بوده است.

جعفری بیان کرد: از ابتدای امسال تا پایان تیرماه، تعداد 10 هزار مورد ناشی از حوادث غیر رانندگی به بیمارستان‌های استان اعزام شده است.

وی تعداد مأموریت‌های قلبی انجام شده را بیش از هزار مورد و مأموریت‌های تنفسی 702 مورد اعلام کرد و گفت: 604 مورد مسمومیت در استان به مرکز پیام 115 گزارش شده که 32مورد ناشی از مسمویت با مونوکسیدکربن بوده است.

ارسال نظر

سوال: دو بعلاوه دو؟ 4

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار