گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:103691

امضای تفاهم نامه تامین سبد سوخت مناسب نیروگاه شازند در ایام سرد سال

امضای تفاهم نامه تامین سبد سوخت مناسب نیروگاه شازند در ایام سرد سال
نماینده مردم اراک در مجلس از امضای تفاهم نامه تامین سبد سوخت مناسب نیروگاه شازند در ایام سرد سال خبر داد.
نادرقلی ابراهیمی، با اشاره به مجموعه اقدامات در راستای مقابله با آلودگی هوا گفت: با پیگیری‌هایی که به عنوان نماینده مردم در خانه ملت داشتم، تفاهم‌نامه تامین سبد سوخت مناسب و تامین اعتبار آن برای نیروگاه شازند در ماه‌های سرد سال به امضای وزرای نفت و نیرو رسید.
وی افزود: طی 18 ماه گذشته و برگزاری جلسات متعدد با وزرا و مسئولین مربوطه برای رفع مشکل مازوت سوزی نیروگاه شازند، تفاهم‌نامه تامین سبد سوخت مناسب این نیروگاه و تامین اعتبار لازم برای آن در ماه‌های سرد سال به امضای وزرای نفت و نیرو رسید.
ابراهیمی با اشاره به متن تفاهم نامه اظهار کرد: در این تفاهم نامه تاکید شده که با توجه به اهمیت موضوع کاهش آلودگی ناشی از مصرف سوخت مازوت در نیروگاه شازند و پیرو سلسله نشست‌های برگزار شده با محوریت بنده بعنوان نماینده مردم در مجلس و با حضور نمایندگان وزارتخانه‌های نفت و نیرو، سازمان بازرسی کل کشور و سازمان حفاظت محیط‌زیست در محل مجلس شورای اسلامی مقرر شد تا موارد مختلفی با هدف بهینه‌سازی سبد سوخت مصرفی آن نیروگاه پیگیری شود.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: بنابراین مقرر شد تا با توجه به امکان‌پذیری تحویل روزانه حدود 2000 تن در روز گاز مایع تولیدی پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند به نیروگاه حرارتی و اعلام آمادگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای سرمایه‌گذاری در احداث تأسیسات SNG در نیروگاه شازند، پیگیری برای اجرای این پروژه صورت پذیرد به نحوی که این سوخت برای فصل سرد سال امکان مصرف در بویلرهای نیروگاه یاد شده را داشته باشد. بنابراین اجرای این پروژه باید به نحوی باشد که امکان استفاده از سوخت SNG در نیروگاه حتی‌الامکان تا فصل سرد سال 1405 فراهم شود.
وی اضافه کرد: همچنین به منظور اجرای به موقع این مصوبه کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارتخانه‌های نفت و نیرو و تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل و برنامه اجرایی آن شامل اخذ مجوز از شورای اقتصاد، مسئولیت هر وزارتخانه، جزئیات زمان‌بندی اجرا و منابع مالی لازم حداکثر تا یک ماه پس از امضای این توافق‌نامه تهیه و به دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ گردد.
ابراهیمی بیان کرد: به منظور تأمین منابع مالی لازم برای تولید و تحویل سوخت ATR-140 یا همان مازوت کم‌گوگرد توسط پالایشگاه امام خمینی(ره) و مصرف آن توسط نیروگاه شازند، وزارت نفت با تأیید سازمان برنامه و بودجه اعتبار مورد نیاز را پیش‌بینی و تأمین نماید.
ارسال نظر

سوال: آخرین روز هفته؟ Jome

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار