شناسه خبر:62468
1401/8/21 23:50:01
رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان:

سازمان عمران و بازآفرینی از ملک‌داری پرهیز کند

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه باید از راکد ماندن سرمایه‌های خوب موجود در سازمان عمران و بازآفرینی جلوگیری شود، گفت: این سازمان از بنگاه‌داری و ملک‌داری پرهیز کرده و سرمایه‌ها را در پروژه‌ها و حوزه‌های سرمایه‌گذاری و ساخت‌وساز استفاده کند.

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، حمید بادامی‌نجات ابراز کرد: در ادامه بازدیدهای میدانی کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورا از سازمان عمرانی و بازآفرینی شهرداری، از پروژه مجتمع تجاری اداری سینا و روند جداره‌سازی پیاده‌راه بوعلی بازدید شد.

این مقام مسئول با اشاره به مشهود بودن تلاش‌ها و زحمات سازمان عمرانی و بازآفرینی شهرداری در سطح شهر، اظهار کرد: نقش این سازمان در شهر بارز بوده و سابقه درخشانی در شهرداری دارد.

وی سبقه افراد تأثیرگذار و فنی کنونی در شهرداری را مرتبط با سازمان عمران و بازآفرینی دانست و گفت: کارهای انجام‌شده و در دست اقدام این سازمان خوب بوده و به این واسطه انتظارات از سازمان بالا است.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: بخشی از فعالیت‌های عمده سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری مرتبط با حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری است که می‌تواند تأثیر بسیار زیادی به‌ویژه در حوزه گردشگری همدان داشته باشد.

بادامی‌نجات افزود: انتظار می‌رود از سال آینده سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری همچون سال جاری به‌ویژه در حوزه بازآفرینی و سرمایه‌گذاری ورود کرده و اقدام کند.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان تصریح کرد: در حوزه محور فرهنگی حد فاصل باباطاهر تا هگمتانه نیز درصورتی که شهرداری بتواند مرمت و ترمیم خانه پوستی‌زاده در ابتدا و حمام دفنی را در انتهای محور در دست بگیرد، مابقی مسیر در این محور نیز توسط سرمایه‌گذاران تملک شده و کار پیش می‌رود.

بادامی‌نجات خواستار توجه ویژه به جداره‌سازی در پیاده‌راه شد و ادامه داد: جداره‌سازی پیاده‌راه اکباتان، بوعلی و میدان امام (ره) باید در بودجه چهار منطقه پیش‌بینی شود.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت شرکت سیمان عمران، خاطرنشان کرد: تنها شرکت هشتاد و چهاری باقی‌مانده در شهرداری همین شرکت بوده و سازمان عمران و بازآفرینی باید از این ظرفیت استفاده کند.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: حداقل چهار سازمان ازجمله حمل‌ونقل و ترافیک، عمران و بازآفرینی و پسماند قابلیت تبدیل به سازمان هشتاد و چهاری را دارند که تحقق این مهم نیازمند تلاش و مکاتبات شهرداری و همراهی و کمک نمایندگان مردم همدان در مجلس است.

بادامی‌نجات با اشاره به عملکرد خوب سازمان عمران و بازآفرینی در حوزه بازآفرینی و سرمایه‌گذاری، اظهار کرد: اقدامات خوبی انجام شده و انتظار می‌رود این رویه با قدرت ادامه یابد.

وی خواستار جلوگیری از راکد ماندن سرمایه‌های خوب موجود در سازمان عمران و بازآفرینی شد و گفت: این سازمان از بنگاه‌داری و ملک‌داری پرهیز کرده و سرمایه‌ها را در پروژه‌ها و حوزه‌های سرمایه‌گذاری و ساخت‌وساز استفاده کند.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان در ادامه و در بازدید از مجتمع تجاری اداری سینا بیان کرد: بخش تجاری این مجتمع تکمیل شده و عدم فعال بودن واحدها جای نگرانی دارد؛ شهرداری و مالکین نسبت به فعال کردن مغازه‌ها اقدامات لازم را معمول کنند.

بادامی‌نجات با تأکید بر اینکه به‌طور قطع موانعی وجود دارد که باید رفع شود، افزود: باید این پاساژ فعال شده و از ظرفیت آن در شهر استفاده شود.

صباغ: 35 درصد مساحت شهری همدان در محدوده بازآفرینی قرار دارد

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری همدان نیز با اشاره به اقدامات و عملکرد این سازمان و بودجه پروژه‌ها، تصریح کرد: 91 درصد بودجه مربوط به پروژه‌های عمرانی و 9 درصد بودجه جاری است.

احسان صباغ با بیان اینکه تعداد پروژه‌های بازآفرینی در سطح شهر خوب بوده است، ادامه داد: مباحث پروژه‌ها در این بخش به شکل دو بال مساوی و هم‌قد در بحث بازآفرینی و عمرانی پیش می‌رود.

وی با اشاره به برخی اقدامات و پروژه‌های پیش‌بینی‌شده در بحث بازآفرینی سازمان، خاطرنشان کرد: گذر فرهنگی، احیای خانه پوستی‌زاده، مرکز توسعه گردشگری کبابیان و جداره‌سازی در پیاده‌راه‌ها، ازجمله این موارد است.

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری همدان یادآور شد: شهر همدان به‌لحاظ میزان محدوده بازآفرینی به‌ترتیب مناطق، کمترین میزان را در منطقه یک و بیشترین میزان را در منطقه چهار دارا است.

صباغ با تأکید بر اینکه 35 درصد مساحت شهری همدان در محدوده بازآفرینی قرار دارد، اظهار کرد: این محدوده شامل بافت تاریخی، بافت فرسوده، روستاهای الحاقی و غیره است.

وی با بیان اینکه از سال‌های گذشته اجرای پروژه‌های بازآفرینی در دستور کار سازمان بوده است، گفت: امسال نیز اجرای پروژ‌هایی همچون گذر فرهنگی، احیای خانه پوستی‌زاده، مرکز توسعه گردشگری کبابیان و جداره‌سازی پیاده‌راه‌ در دستور کار است.

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری همدان بیان کرد: فاز نخست اجرای پروژه‌محور گردشگری میدان عین‌القضات به طول معبر 320 متر در مرحله انتخاب پیمانکار و برگزاری مناقصه است؛ مدت‌زمان اجرای پروژه 18 ماه پیش‌بینی شده بود که با تعدیل به هشت ماه تبدیل شد.

صباغ با بیان اینکه خانه‌های مهم و واجد ارزشی در محدوده گذر فرهنگی وجود دارد، افزود: به‌منظور اجرای فاز نخست این گذر، 12 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

شناسه خبر 62468