گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:101334

هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی در کردستان وجود ندارد

هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی در کردستان وجود ندارد
 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با اشاره به تشکیل قرارگاه تأمین، توزیع و نظارت بر کالاهای اساسی در استان، گفت: ذخایر کالاهای اساسی در انبارها و سردخانه‌های استان در وضعیت مطلوبی قرار دارد و در حال حاضر هیچ‌گونه کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

بختیار خلیقی اظهار کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده و هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط، روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی در استان به‌صورت مستمر رصد و مدیریت می‌شود.

وی افزود: استان کردستان در حال حاضر از نظر ذخایر کالاهای اساسی در وضعیت مطلوبی قرار دارد و هیچ‌گونه کمبودی در این زمینه مشاهده نمی‌شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: کالاهای اساسی مورد نیاز مردم ازجمله روغن، برنج، شکر، مرغ منجمد، گوشت قرمز منجمد و آرد در انبارها و سردخانه‌های بخش خصوصی و دولتی به میزان کافی ذخیره‌سازی شده است.

خلیقی تأکید کرد: نظارت بر روند توزیع این اقلام به‌صورت مستمر از سوی دستگاه‌های نظارتی انجام می‌شود تا کالاها به‌موقع و به شکل مناسب در اختیار شهروندان قرار گیرد.

وی همچنین هدف از این بازدیدهای میدانی را اطمینان از وضعیت مطلوب ذخایر کالا، بررسی روند عرضه در بازار و جلوگیری از هرگونه اختلال در تأمین مایحتاج عمومی مردم عنوان کرد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان در پایان خاطرنشان کرد: با همکاری مجموعه دستگاه‌های اجرایی و همراهی اصناف و فعالان اقتصادی، روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی در استان با آرامش و ثبات در حال انجام است.

ارسال نظر

سوال: پایتخت چین؟ Pekan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار