گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:104700

افزایش 10 درصدی تولید ذرت در نهاوند

افزایش 10 درصدی تولید ذرت در نهاوند
سرپرست جهاد کشاورزی نهاوند گفت: یک‌هزار و 80 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیرکشت ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای است که امسال تولید این محصول 10 درصد افزایش داشته است.
محمود ظفری روز یکشنبه با بیان اینکه 615 هکتار از اراضی مربوط به ذرت دانه‌ای و 465 هکتار مربوط به ذرت علوفه‌ای است، از آغاز برداشت ذرت علوفه‌ای در مزارع این شهرستان خبر داد و افزود: نهاوند با تولید ذرتی باکیفیت و توسعه سطح زیرکشت این محصول، جایگاه خود را به‌عنوان یکی از قطب‌های تولید ذرت استان همدان تثبیت کرده است.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط تولید و ظرفیت مزارع این شهرستان، پیش‌بینی می‌شود میزان تولید ذرت امسال نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش یابد و عملکرد ذرت علوفه‌ای نیز بین 80 تا 100 تُن در هکتار باشد.
وی ادامه داد: ذرت علوفه‌ای یکی از محصولات مورد نیاز دامداران است و تولید آن در نهاوند علاوه بر تامین بخشی از نیاز واحدهای دامداری این شهرستان، امکان ارسال محصول به سایر مناطق را نیز فراهم کرده است.
*برداشت 100 تُن ذرت علوفه‌ای در هر هکتار
این مسئول یادآور شد: بخشی از ذرت علوفه‌ای برداشت‌شده از مزارع این شهرستان به مناطقی همچون همدان، ملایر و زنجان ارسال می‌شود و این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت تولید نهاوند در تامین خوراک دام در خارج از محدوده شهرستان است.
ظفری با بیان اینکه کیفیت ذرت تولیدی نهاوند از مزیت‌های کشاورزی این منطقه به‌شمار می‌رود، بیان کرد: دو نوع ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای در این شهرستان کشت می‌شود و کشاورزان با توجه به هدف تولید، از ارقام مختلف این محصول استفاده می‌کنند.
وی افزود: ارقام 703، 704، سیمون و 20678 از جمله ارقام کشت‌شده در مزارع ذرت نهاوند هستند که انتخاب آنها با هدف افزایش مقاومت در برابر بیماری سیاهک معمولی ذرت نیز مورد توجه قرار دارد.
وی همچنین به شیوه آبیاری مزارع اشاره کرد و گفت: آبیاری مزارع ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای این شهرستان با استفاده از سامانه آبیاری بارانی انجام می‌شوند، روشی که در مدیریت مصرف آب و بهبود بهره‌وری منابع آبی در بخش کشاورزی اهمیت دارد.
*نهاوند رتبه نخست تولید ذرت در استان همدان
این مسئول با اشاره به نقش کشت ذرت در ایجاد فرصت‌های شغلی، گفت: عملیات کاشت، داشت و برداشت این محصول به‌ویژه در فصل برداشت، زمینه اشتغال فصلی تعدادی از اهالی روستاها را فراهم می‌کند و از این طریق بخشی از نیروی کار محلی در فعالیت‌های کشاورزی به کار گرفته می‌شود.
ظفری تأکید کرد: اختصاص بیش از یک‌هزار هکتار از اراضی نهاوند به کشت ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای، در کنار کیفیت محصول و امکان عرضه آن به مناطق همجوار، ظرفیت قابل توجهی برای بخش کشاورزی شهرستان ایجاد کرده است.
وی یادآور شد: به‌طور قطع پیش‌بینی افزایش 10 درصدی تولید امسال نیز می‌تواند به تقویت عرضه این محصول و تامین بخشی از نیاز دامداران در نهاوند و سایر مناطق کمک کند.
ارسال نظر

سوال: جمع یک و دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار