گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:120

84 طرح هفته دولت در شهرستان فامنين افتتاح مي‌شود

84 طرح هفته دولت در شهرستان فامنين افتتاح مي‌شود

سپهرغرب، گروه استان‌ها: فرماندار فامنين از افتتاح 84 طرح در هفته دولت خبر داد و گفت: عمليات اجرايي ساخت بخش دياليز بيمارستان امام حسن مجتبي(ع) هم در اين هفته آغاز مي‌شود.سيد مجيد شماعي در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همزمان با هفته دولت 84 طرح در شهرستان فامنين به بهره‌برداري مي‌رسد که براي اجراي آن‌ها 22 ميليارد تومان اعتبار هزينه شده است.

وي گفت: از مهم‌ترين اين طرح‌ها که تعدادي از آن‌ها افتتاح شده مي‌توان به مجتمع سلامت فامنين، کارگاه‌هاي توليد صنايع دستي، آسفالت‌ريزي و جدول‌گذاري معابر شهري، بهسازي روستاها، آبياري نوين، آب‌رساني به روستاها و گازرساني به سه روستاي بالاي 20 خانوار اشاره کرد.

فرماندار فامنين بيان کرد: با احتساب اين سه روستا مي‌توان گفت تقريبا همه روستاهاي بالاي 20 خانوار شهرستان فامنين از نعمت گاز برخوردار شده‌اند.

شماعي از اشتغال‌زايي 100 نفري با افتتاح طرح‌هاي هفته دولت خبر داد و افزود: عمليات اجرايي 5 طرح هم در اين هفته آغاز مي‌شود که چهار مورد آن اصلاح شبکه و برق‌رساني به روستاها با 100 ميليون تومان اعتبار است.

وي اعلام کرد: گسترش اورژانس بيمارستان امام حسن مجتبي(ع) و ايجاد بخش دياليز در اين بيمارستان که در سفر وزير بهداشت به فامنين مصوب شد از ديگر طرح‌هايي است که عمليات اجرايي آن‌ در هفته دولت آغاز مي‌شود.

شماعي با بيان اينکه برآورد اعتبار اوليه براي اين طرح يک ميليارد تومان است، افزود: شهرستان فامنين 15 بيمار دياليزي دارد که براي انجام امور درماني به مرکز استان يا شهرهاي ديگر مراجعه کرده و دچار مشکل هستند و ساخت بخش دياليز کمک بسياري به آن‌ها مي‌کند

ارسال نظر

سوال: پنج منهای دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار