گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:25351

مرکز مانیتورینگ و پایش اورژانس لرستان راه‌اندازی می‌شود

مرکز مانیتورینگ و پایش اورژانس لرستان راه‌اندازی می‌شود
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی لرستان از راه‌اندازی مرکز MCMC اورژانس لرستان تا قبل از هفته دولت امسال خبر داد.

علاء‌الدین شیخی روز گذشته در جمع خبرنگاران با اشاره به راه‌اندازی مرکز EOC یا اتاق عملیات اورژانس لرستان اظهار کرد: درصورت وقوع حوادث گسترده همچون سیل، زلزله و حوادث رانندگی شدید با تعداد مجروحان بالا، این اتاق عملیات اورژانس فعال می‌شود.

وی یادآوری کرد: این اتاق عملیات تیم‌های ارزیاب و واکنش سریع دارد و در سریع‌ترین زمان به حوادث رسیدگی می‌شود.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی لرستان از راه‌اندازی مرکز MCMC اورژانس لرستان خبر داد و گفت: بخش‌هایی از این مرکز راه‌اندازی شده و به‌زودی تکمیل می‌شود.

شیخی خاطرنشان کرد: این بخش در واقع مرکز مانیتورینگ و پایش است و در قالب آن دوربین‌های نظارتی در بیمارستان‌ها نصب می‌شود و کارشناسان اورژانس این امکان را می‌یابند که به‌صورت آنلاین، بیمارستان‌ها را مشاهده و تعداد تخت‌های خالی اورژانس‌ها را رصد و در هنگام بروز حوادث، وضعیت را مدیریت کنند.

وی با بیان اینکه رصد رفتار نیروهای اورژانس نیز از دیگر مزیت‌های راه‌اندازی این مرکز است، تصریح کرد: مرکز MCMC اورژانس لرستان تا قبل از هفته دولت امسال افتتاح می‌شود.


منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظر

سوال: آرامگاه حافظ در این شهر است؟ shiraz

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار