گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:27369

300 سارق حرفه‌ای در همدان دستگیر شدند

300 سارق حرفه‌ای در همدان دستگیر شدند

سپهرغرب، گروه خبر:فرمانده انتظامی استان همدان گفت: چهارماهه سالجاری به همت ماموران و تیم‌های انتظامی 300 سارق حرفه‌ای در این استان شناسایی و دستگیر شدند.

سردار بخشعلی کامرانی صالح روز یکشنبه در دیدار با استاندار همدان با تبریک هفته دولت بیان کرد: شماری از سارقان دستگیر شده افرادی بودند که به واسطه پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از زندان مرخص و برای نوبت دوم یا سوم دستگیر شدند.

وی با عنوان اینکه 70 درصد سرقت‌های خرد توسط معتادان صورت می‌گیرد افزود: جمع‌آوری معتادان متجاهر و هدایت آن‌ها به مراکز موضوع ماده 15 و 16 با تدبیر استاندار همدان به خوبی در حال اجرا است.

فرمانده انتظامی استان همدان گفت: از حدود دو سال گذشته تاکنون سخت‌ترین شرایط تحریم بر کشور در حوزه اقتصادی، اجتماعی و امنیتی وارد شده است.

سردار کامرانی صالح اضافه کرد: با شدت گرفتن تهدیدات امنیتی و دشمنان نظام از حوزه شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی برای فراخوان استفاده کرده که این اقدام آن‌ها بار امنیتی به همراه داشت.

وی بیان کرد: مدیر ارشد استان جهادگونه با اتحاد و انسجام کارها را پیش‌برده و با وجود مشکلات، موانع و شیوع ویروس کرونا، استان را به خوبی مدیریت کرده است.

فرمانده انتظامی استان همدان افزود: معاونان استاندار نیز با تدبیر و همراهی سایر مسوولان اجرایی، مشکلات و گره‌های موجود را رفع کردند.

ارسال نظر

سوال: جمع هفت و یک؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار