گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:37018

19 اثر پژوهشی همدان در انتظار چاپ

19 اثر پژوهشی همدان در انتظار چاپ

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس حوزه هنری استان همدان گفت: 19 اثر پژوهشی همدان آماده شده و در انتظار چاپ است.

سیدمحمدباقر حسینی‌سیر روز گذشته با بیان اینکه آثار متعددی از همدان‌پژوهی چاپ خواهد شد، اظهار کرد: مراحل اصلاح و آماده‌‌سازی این آثار به اتمام رسیده و امیدواریم تا پایان سال اعتبار مورد نیاز برای انتشار این کتاب‌ها فراهم شود.

وی با تأکید بر اینکه آثار ارزشمندی در حوزه هنری همدان تولید شده که هرکدام حاصل ماه‌ها و سال‌ها تحقیق و پژوهش اساتید و متخصصان است، افزود: حوزه هنری همواره سعی داشته تا آثار فاخر و ارزشی را منتشر کند و پاسخگوی نیاز مخاطبان باشد.

رئیس حوزه هنری همدان با بیان اینکه سفال‌گری در همدان، جلد دوم خانه‌های قدیمی همدان، واژه‌نامه‌ همدانی و مساجد استان همدان ازجمله آثار در دست چاپ است، گفت: متشرعه و متصوفه همدان، زندگی در سنگ، جستارهایی در زیست‌بوم و تاریخ معاصر همدان، کاروانسراهای استان همدان، امام‌زاده‌های همدان، نمایندگان همدان در مجلس، همدان در قحطی بزرگ، عالمان همدانی شاعر، رباعی در همدان، طنز در شعر همدان و فرهنگ مردم شهر بهار، پیشگامان نقاشی در همدان و هیئت‌های مذهبی در همدان از دیگر کتاب‌های آماده چاپ هستند.

وی با اشاره به اینکه در عرصه ادبیات پایداری نیز آثار متعددی آماده انتشار است، خاطرنشان کرد: خروش گاماسیاب، نقش روحانیت همدان در انقلاب، حجره 98، کتاب جنگ و روایت و عکاسان انقلاب در همدان ازجمله کتب در انتظار چاپ است.

ارسال نظر

سوال: رنگ برف؟ Sefid

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار