گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:46602

نخستین جشنواره ملی توسعه گردشگری پایدار خلاق برگزار می‌شود

نخستین جشنواره ملی توسعه گردشگری پایدار خلاق برگزار می‌شود

سیدحسن حسینی صبح روز گذشته در نشست برنامه‌های روز اراک گفت: جشنواره ملی توسعه گردشگری پایدار و خلاق با مشارکت تشکل مردم‌نهاد گردشیاران و همکاری این اداره کل از 28 مهرماه سال جاری هم‌زمان با روز ملی اراک آغاز شد و تا روز جمعه 30 مهرماه ادامه خواهد داشت.

معاون گردشگری اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی هدف از برگزاری این جشنواره را گسترش دانش روز گردشگری، خلاقیت در کارآفرینی و اشتغال‌زایی در مقاصد نوین گردشگری دانست و گفت: موضوعاتی که در این جشنواره توسط اساتید کشور عنوان خواهد شد، موضوعات روز گردشگری است و مهم‌ترین ویژگی جشنواره این بوده که عواید مالی آن برای احیای جنگل‌های زاگرس اختصاص داده می‌‎شود.

حسینی افزود: این جشنواره به‌صورت غیر حضوری از طریق فضاهای مجازی در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به آنکه این برنامه از طریق فضای مجازی به‌صورت زنده برای مخاطبین و ایران‌دوستان سراسر دنیا پخش خواهد شد، گفت: کارگاه آموزش نجوم این جشنواره در روز 29 مهرماه به‌صورت حضوری در فضای باز و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اجرا خواهد شد و روز دوم جشنواره، شهر اراک میزبان شاخص گردشگری ایران خواهد بود و همچنین بازدید از بازار تاریخی و خانه امیرکبیر در روستای هزاوه و بازدید از سایر جاذبه‌های گردشگری شهرستان اراک از دیگر برنامه‌های این جشنواره خواهد بود.

 

ارسال نظر

سوال: پرنده‌ای آوازخوان؟ ghanari

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار