گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:47708

20میلیارد ریال برای ساخت نخستین مجموعه خانه درختی مرکزی سرمایه‌گذاری شد

20میلیارد ریال برای ساخت نخستین مجموعه خانه درختی مرکزی سرمایه‌گذاری شد

«مصطفی مرزبان» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این مجموعه گردشگری در زمینی به مساحت 10 هزار و 600 متر مربع وسعت و با زیربنای یک هزار و 166 متر مربع ساخته شده است.

وی اظهار داشت: مجوز این مجموعه گردشگری سال 97 صادر شده و برای 20 نفر به صورت مستقیم فرصت اشتغال پیش بینی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: این اداره کل حمایت‌های لازم برای پیشرفت این طرح گردشگری را در دستور کار دارد.

مرزبان افزود: کمک به تامین زیرساخت‌های این مجموعه گردشگری در انتقال آب با اعتبارات ملی و استانی با هدف راه اندازی مجموعه تفریحی انجام شد.

سرمایه‌گذار خانه درختی روستای وفس نیز گفت: سه کلبه سرپوشیده، یک کلبه روباز، یک پل معلق، آلاچیق در ارتفاع 9 متری و پنج سکوی محل‌نشیمن در فضای باز پایین خانه درختی برای علاقه مندان به گردشگری در منطقه طبیعی و تاریخی وفس ساخته شده است.

«محمدرضا حیدری» افزود: 10 میلیارد ریال از سرمایه‌گذاری به صورت شخصی انجام شده و 10 میلیارد ریال دیگر نیز از محل تسهیلات گردشگری تامین شده است.

وی اظهار داشت: عملیات اجرایی 700 متر سنگ فرش در محوطه خانه درختی باقی مانده تا فاز نخست طرح به اتمام برسد.

سرمایه‌گذار خانه درختی روستای وفس گفت: عملیات اجرای خانه درختی بهار سال آینده تکمیل خواهد شد اما به علت جذابیت خانه‌های درختی، گردشگران قبل از افتتاح بازدید و از آن استفاده می‌کنند.

حیدری افزود: خانه درختی وفس در 120 کیلومتری اراک و 15 کیلومتری کمیجان واقع شده است.

ارسال نظر

سوال: رنگ خورشید؟ Zard

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار