گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:48207
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان:

کاروان «دوستی با کتاب» به روستاهای شهرستان کبودراهنگ می‌رود

کاروان «دوستی با کتاب» به روستاهای شهرستان کبودراهنگ می‌رود

«عاطفه زارعی» روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرح «کاروان دوستی با کتاب» هم‌زمان با بیست‌ونهمین هفته کتاب و کتاب‌خوانی با هدف تحقق عدالت فرهنگی در سطح کشور اجرا می‌شود، اظهار کرد: بر همین اساس سفر کاروان دوستی با کتاب در طول این هفته به تمامی نقاط استان همدان برای ارائه خدمات متنوع فرهنگی، برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: در نخستین گام کاروان دوستی با کتاب به روستاهای کمتربرخوردار (ازنظر زیرساخت‌های فرهنگی) بخش شیرین‌سو شهرستان کبودراهنگ سفر کرده و اعضای این کاروان برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری را با هدف توسعه و ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در این مناطق اجرا خواهند کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان تصریح کرد: این کاروان با استقرار در دو روستای آب مشکین و اوزون‌دره این شهرستان، برنامه‌های ویژه‌ای را با پوشش 10 روستای اطراف اجرا می‌کنند.

به گفته زارعی اجرای جنگ‌های هنری شاد و تفریحی ویژه کودکان شامل مسابقه نقاشی، قصه‌گویی و کتاب‌خوانی ازجمله برنامه‌های کاروان دوستی با کتاب در جریان سفر به مناطق روستایی استان همدان است.

وی با بیان اینکه گروه‌های هنری و فرهنگی به‌صورت داوطلبانه و جهادی در این طرح شرکت می‌کنند، خاطرنشان کرد: این برنامه با همکاری سازمان ملی اسناد و کتابخانه‌های غرب کشور، هیئت ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی، جمعیت هلال‌احمر و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان برگزار می‌شود.

ارسال نظر

سوال: بلندترین حیوان؟ zarafe

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار