گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:50323

304 هزار مسافر از مرز مهران تردد کردند

304 هزار مسافر از مرز مهران تردد کردند

نورالله دلخواه اظهار کرد: این‌ مدت (ابتدای سال تا پایان آذرماه) 133 هزار و 589 نفر اتباع ایرانی و 41 هزار و 616 نفر از اتباع خارجی از طریق مرز مهران وارد کشور شده‌اند.

وی افزود: همچنین در این مدت 58 هزار و 48 نفر ایرانی و 71 هزار و 667 نفر از اتباع خارجی از طریق مرز بین‌المللی مهران از کشور خارج شده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌و ‌نقل جاده‌ای ایلام یادآور شد: این افراد کسانی بوده‌اند که علاوه بر روادید، موافقت‌نامه رسمی از طرف عراق و برگه تزریق واکسن داشته‌اند.

دلخواه اضافه کرد: در ایام اربعین و بازگشت زائران به کشور گیت‌های بیماریابی در ورودی مرز بین‌المللی مهران به کشور فعال شدند.

وی ادامه داد: همچنین در این ایام و بر اساس نظام مراقبت افرادی که از طریق مرز مهران وارد کشور شدند، غربالگری و از آن دسته افرادی که مشکوک به بیماری بودند، نمونه‌گیری به عمل آمد.

شهر مرزی مهران در استان ایلام با حدود 230 کیلومتر فاصله با بغداد نزدیک‌ترین شهر مرزی کشورمان به پایتخت عراق و عتبات عالیات این کشور است که امروز به کانون فعالیت‌های صادراتی و تردد زوار با کشور همسایه تبدیل شده است.

ارسال نظر

سوال: پایتخت چین؟ Pekan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار