گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:64511

کپه‌کاری و بذرپاشی در 300 هکتار از اراضی شهرستان تفرش

کپه‌کاری و بذرپاشی در 300 هکتار از اراضی شهرستان تفرش

«مجتبی مؤمن» روز یکشنبه افزود: عملیات کپه‌کاری و بذرپاشی با هدف تقویت پوشش گیاهی منطقه در مراتع علیا واقع در شهرستان تفرش اجرا شد.
وی ادامه داد: عملیات بیولوژیک کپه‌کاری و بذرپاشی با گونه‌های مرتعی و گیاهان دارویی با مشارکت مجری طرح مرتعداری علیا شهرستان تفرش، در ماه‌های آبان و آذر سال جاری انجام شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تفرش خاطرنشان کرد: افزایش و توسعه پوشش گیاهی، توسعه رویشگاهی گیاهان دارویی، کاهش فرسایش خاک و رسوب‌دهی، کنترل هرزآب‌ها و کاهش سیل‌خیزی از دیگر اهداف اجرای این طرح در مراتع شهرستان بود.
مؤمن گفت: ارتقای آگاهی عمومی و توسعه مشارکت مردم در حفاظت از منابع طبیعی به‌عنوان بزرگ‌ترین سرمایه ملی و کمک به توانمندسازی جوامع محلی، از مزایای اجرای این طرح‌ها به‌شمار می‌رود.

ارسال نظر

سوال: سیاره‌ای سرخ رنگ؟ merikh

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار