گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:73202

لزوم توجه جدی‌تر به توسعه هنرستان‌ها

لزوم توجه جدی‌تر به توسعه هنرستان‌ها

محمدمهدی کاظمی در گردهمایی سراسری رؤسای ادارات مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، با بیان اینکه مدرسه خط مقدم و صف اول نظام تعلیم و تربیت است، اظهار کرد: اقدامات بزرگی در دولت سیزدهم صورت گرفته است که به‌درستی انعکاس داده نشده و یکی از این اقدامات و اتفاقات خوب، تحول در حوزه مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی است که نیازمند انعکاس فعالیت‌ها، ابتکارات و خلاقیت‌های مدارس غیر دولتی بوده تا برنامه‌های آموزشی و تربیتی به نحو مطلوبی منتشر شود.وی با تأکید بر اقدامات سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی در برگزاری دوره‌های توانمندسازی نیروهای انسانی و استانداردسازی‌های معیارهای آموزشی، گفت: آموزش‌وپرورش یک نهاد اجتماعی و مردمی است و در رفع نیازهای اساسی جامعه به‌خوبی نقش ایفا می‌کند.

کاظمی، ارتباط و تعامل بین نظام تعلیم و تربیت و جامعه را ضروری دانست و ابراز کرد: رابطه مدرسه، جامعه و خانواده یک فرآیند تعاملی است و هرچه این تعامل بیشتر اتفاق بیفتد، میزان موفقیت در ارتقای مبانی فرهنگی و اجتماعی افزایش خواهد یافت.

وی با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم در آموزش‌وپرورش، تصریح کرد: مردمی‌سازی از شعارهای اصلی دولت سیزدهم است و بنابراین مشارکت مردم باید گسترده‌تر و در تمامی بخش‌ها و سطوح اتفاق بیفتد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه در تمام دنیا حکمرانی آموزش‌وپرورش دولتی و حاکمیتی است، گفت: تقویت مهارت‌آموزی و توسعه هنرستان‌ها باید به شکل جدی‌تر مورد توجه قرار گیرد.

ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین سیاره؟ Atarod

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار