حضور 100 نفر از فعالان رسانه همدان در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان از اعزام 100 نفر از خبرنگاران، عکاسان و مستندسازان استان برای شرکت در آیینهای وداع و تشییع پیکر رهبر شهید خبر داد.
به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، رضا زنداسرار با اشاره به اعزام 100 نفر از خبرنگاران، عکاسان و مستندسازان استان برای شرکت در آیینهای وداع و تشییع پیکر رهبر شهید، ابراز کرد: عکاسان خبری نخستین گروه اعزامی بودند و پس از آن نیز سایر خبرنگاران و مستندسازان بهتدریج به محل برگزاری مراسم اعزام شدند.
وی با بیان اینکه آخرین گروه از فعالان رسانهای استان شامل 30 نفر در روز 14 تیرماه اعزام شدند، تصریح کرد: آیین وداع و تشییع رهبر شهید یکی از مهمترین رویدادهای ملی بوده و ثبت دقیق و روایت حرفهای آن بهعنوان مسئولیتی مهم، برعهده اصحاب رسانه است.
مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان از حمایتهای ملانوریشمسی استاندار همدان، سردار زارعکمالی فرمانده سپاه انصارالحسین استان همدان، جوادی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین بهروز طالبنژاد مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان بهخاطر حمایتهای خوبی که از اصحاب رسانه داشتند و همچنین تلاش خبرنگاران، عکاسان و مستندسازان استان همدان، قدردانی کرد.