گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:103416
رئیس کل دادگستری استان همدان:

زمان رسیدگی به پرونده‌ها به 81 روز کاهش یافت

زمان رسیدگی به پرونده‌ها به 81 روز کاهش یافت
رئیس کل دادگستری استان همدان گفت: این استان در سال 1404 در ارزیابی سالانه قوه قضائیه، رتبه سوم کشور را کسب کرد و زمان رسیدگی به پرونده‌ها از میانگین 120 روز، به 81 روز کاهش یافت.
بهروز محمدی‌مهر روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات دادگستری استان در سال‌های اخیر، راه‌اندازی دوره آموزش قضات در همدان است که در دو دوره گذشته 42 قاضی به مجموعه قضائی استان اضافه شدند و در دوره سوم نیز 20 نفر درحال گذراندن دوره کارآموزی هستند.
وی افزود: در سفر سال گذشته رئیس قوه قضائیه به استان همدان مصوبات خوبی به تصویب رسید که براساس آن عملیات ساخت 6 دادسرا و یک مجتمع قضائی در استان آغاز شده است.
محمدی‌مهر گفت: ابتدای سال گذشته 63 هزار و 123 فقره پرونده در دادگستری استان وجود داشت که این میزان در پایان سال به 18 هزار و 604 فقره رسید و درمجموع موجودی پرونده‌ها 27 درصد کاهش یافت.
این مقام مسئول اظهار کرد: صلح، از مهم‌ترین اولویت‌های دادگستری استان است و سال گذشته پنج هزار و 429 فقره پرونده قضائی با سازش به پایان رسید.
رئیس کل دادگستری استان همدان همچنین گفت: سال گذشته دو هزار و 459 مورد دادرسی علنی الکترونیک برگزار شد.
محمدی‌مهر افزود: در سال 1404 حدود 74 درصد کارشناسان مورد نیاز پرونده‌ها از طریق قرعه‌کشی الکترونیک انتخاب شدند و 97 درصد ابلاغ‌های قضائی نیز به‌صورت الکترونیکی صادر شده است.
وی ادامه داد: تلاش داریم زمان رسیدگی به پرونده‌ها در سال جاری به 60 روز برسد.
رئیس کل دادگستری استان همدان گفت: تنها 9 درصد پرونده‌ها درخواست تجدید نظر داشته‌اند که از این میزان نیز 84 درصد آرای قبلی، تأیید شده است.
وی اظهار کرد: سال گذشته 420 نفر مشمول عفو شدند.
محمدی‌مهر گفت: سال گذشته 90 درصد دادرسی پرونده‌های زندانیان به‌صورت الکترونیکی برگزار شد.
رئیس کل دادگستری استان همدان بیان کرد: از ابتدای سال جاری 161 هزار فقره پرونده به دادگاه‌های استان وارد شده است.
وی ادامه داد: بیش از 17 هزار متر مربع پروژه عمرانی در مجموعه قضائی استان در دست ساخت است.
محمدی‌مهر گفت: افرادی که برای نخستین‌بار وارد زندان می‌شوند، بنا به شرایطی، می‌توانند از پابند الکترونیکی استفاده کنند.
وی همچنین از وجود 12 پرونده کثیرالشاکی در استان خبر داد.
رئیس کل دادگستری استان همدان اظهار کرد: از ابتدای سال جاری 748 نفر از زندانیان استان در قالب رأی‌باز فعالیت دارند.
* جلوگیری از تعطیلی 57 واحد تولیدی در همدان
دادستان همدان نیز در این نشست گفت: در پنج‌ماه نخست امسال با اقدامات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، از تعطیلی 57 واحد تولیدی جلوگیری و هفت واحد تولیدی نیز دوباره به چرخه تولید بازگردانده شد.
عباس نجفی افزود: همچنین از بیکاری 11 هزار نفر جلوگیری و برای یک‌هزار و 196 نفر نیز از طریق حمایت از واحدهای تولیدی، اشتغال ایجاد شده است.
وی همچنین اظهار کرد: 390 فقره پرونده ساخت‌وساز غیر مجاز از سوی جهاد کشاورزی به دستگاه قضائی اعلام و برای 237 فقره دستور قلع و قمع صادر شده است.
دادستان همدان درباره پرونده‌های مرتبط با حوادث دی‌ماه 1404 نیز گفت: پرونده محکومان این حوادث عمدتاً مختومه شده است.
نجفی همچنین با اشاره به پرونده‌های مرتبط با همکاری با دشمن در جریان جنگ اخیر اظهار کرد: در این زمینه 755 فقره پرونده تشکیل شده و شناسایی و اعلام جرم درباره افراد مرتبط همچنان ادامه دارد.
وی افزود: در زمینه شناسایی اموال افراد خارج‌نشین معاند نیز 70 فقره پرونده تشکیل شده و براساس قانون اصل 49، اموال مرتبط با نزدیک به 500 نفر از بستگان این افراد، توقیف شده است.
نجفی همچنین گفت: از ابتدای سال جاری 214 حلقه چاه غیر مجاز پلمب و 55 حلقه چاه نیز مسدود شده است.
وی درباره پرونده‌های مربوط به سقط جنین نیز اظهار کرد: سال گذشته 58 فقره پرونده در این زمینه تشکیل شد و امسال هم 34 فقره پرونده به دستگاه قضائی وارد شده است.
دادستان همدان همچنین گفت: از ابتدای سال جاری 84 واحد کافه و قهوه‌خانه به‌دلیل رعایت نکردن الزامات قانونی پلمب شده‌اند و به 755 واحد نیز تذکر داده شده است.
وی افزود: نظارت پلیس اماکن بر آموزشگاه‌ها و مهدهای کودک انجام می‌شود.
نجفی گفت: امسال دو هزار و 666 فقره پرونده با موضوعات اخلاقی تشکیل شده است.
وی بهره‌برداری غیر مجاز از معادن را یکی دیگر از موضوعات مورد تأکید دستگاه قضائی دانست.
دادستان همدان درباره طرح نهضت ملی مسکن نیز اظهار کرد: با مدیرانی که ترک فعل داشته باشند، مطابق قانون برخورد خواهد شد.
ارسال نظر

سوال: تعداد گوش انسان؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار