گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:103712
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی:

برق‌رسانی به مسکن ملی اراک به 600 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

برق‌رسانی به مسکن ملی اراک به 600 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: تکمیل فرایند مناقصات و تأمین تجهیزات زیرساختی شبکه برق در سایت‌های نهضت ملی مسکن اراک، نیازمند تسریع در تصویب و ابلاغ اعتبار 600 میلیارد ریالی صندوق ملی مسکن است.
محمد نیکویی روز پنجشنبه ابراز کرد: تکمیل فرایند مناقصات و تأمین تجهیزات زیرساختی شبکه برق در سایت‌های نهضت ملی مسکن اراک، نیازمند تسریع در تصویب و ابلاغ اعتبار 600 میلیارد ریالی صندوق ملی مسکن است.
این مقام مسئول افزود: این شرکت در سه حوزه تعهدات راه و شهرسازی، شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران و طرح‌های تحت نظارت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اجرای خطوط انتقال و پایه‌گذاری شبکه‌های توزیع را با قوت در دستور کار قرار داده است.
وی خاطرنشان کرد: علاوه‌بر اعتبار 600 میلیارد ریالی صندوق ملی مسکن که نیازمند تصویب شورا برای طی مراحل قانونی مناقصه در ذی‌حسابی است، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی نیز باید در تخصیص و ابلاغ سهم اعتباری دو هزار میلیارد ریالی پروژه‌ها شتاب کند تا فرآیند خرید کابل و ترانسفورماتورها پیش از فرا رسیدن فصول بارندگی، نهایی شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با تأکید بر پایبندی به برنامه زمان‌بندی تحویل واحدها، افزود: طبق جدول زمان‌بندی ارائه‌شده از سوی متولیان ساخت، تمامی واحدهایی که در سطح استان تا پایان شهریورماه آماده افتتاح و بهره‌برداری باشند، بدون هیچ‌گونه مانعی از انشعاب و زیرساخت برق پایدار برخوردار خواهند شد.
نیکویی ابراز کرد: در شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران پیمانکاران مستقر هستند و بخش مهمی از زیرساخت‌ها پیاده‌سازی شده و در پروژه‌های نهضت ملی مدیریت‌شده توسط بنیاد مسکن در شهرستان‌های استان نیز عملیات برق‌رسانی با کمترین چالش فنی، درحال پیشروی است.
وی تصریح کرد: در مجتمع هشت هزار و 100 واحدی اراک جلسات میدانی و پایش پیشرفت کار به‌صورت منظم صبح روزهای سه‌شنبه در محل کارگاه برگزار می‌شود که با همکاری راه و شهرسازی در رفع موانع کدهای ارتفاعی و آماده‌سازی معابر، بستر اجرای تأسیسات اصلی شبکه برق مهیا و بخشی از تجهیزات سنگین نیز وارد کارگاه شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: برای جلوگیری از توقف عملیات اجرایی در مجتمع هشت هزار و 100 واحدی اراک، بخشی از تجهیزات مورد نیاز را از سایر انبارهای طرح‌های جاری جابه‌جا و به این مجتمع منتقل کردیم، اما پایداری و استمرار این عملیات مستلزم جایگزینی سریع کالاها و ابلاغ منابع مالی جدید است.
بیش از 860 هزار مشترک برق در استان مرکزی وجود دارد.
ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین سیاره؟ Atarod

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار