گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:13679

مهدهای کودک مهمانان ویژه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان

مهدهای کودک مهمانان ویژه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان

سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل بهزیستی استان همدان گفت: نمایش‌های بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، در مهدهای کودک همدان اجرا می‌شود.

حمیدرضا الوند در حاشیه برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بر اساس تکلیفی که از ستاد برگزاری جشنواره به بهزیستی استان محول شده، هماهنگی‌های لازم با مهدهای کودک برای حضور خردسالان در سالن‌های نمایش جشنواره انجام شده‌است.

وی با اشاره به فعالیت 306 مهدکودک در همدان، یادآوری کرد: برنامه‌ریزی ما بر این است که خردسالان مهدهای روستایی، سکونت‌گاه‌های غیررسمی و مناطق حاشیه شهر از برنامه‌های جشنواره بهره‌مند شوند.

مدیرکل بهزیستی استان همدان افزود: هماهنگی‌های لازم برای اجرای گروه‌های نمایشی در مراکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست نیز در این دوره از جشنواره به عمل آمده‌است.

وی با بیان اینکه نمایش خلاق از سبک‌های آموزشی در مهدهای کودک به شمار می‌رود، تصریح کرد: تئاتر در مهدها هم توسط خردسالان و هم توسط گروه‌های نمایشی اجرا می‌شود و ‌به‌صورت تخصصی از طریق نمایش، مهارت‌های فردی و اجتماعی به خردسالان آموزش داده می‌شود.

الوند عنوان کرد: در طول سال، تماشای تئاتر یکی از برنامه‌های تفریحی مراکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست است.

گفتنی است؛ بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان از 16 الی 21 آبان‏‌‌ماه در همدان برگزار می‌شود.

ارسال نظر

سوال: سیاره‌ای با حلقه معروف؟ zohal

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار