گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:15192

دستگیری عوامل حادثه تروریستی سال97 در خرم‌آباد

دادگاه متهمین علنی برگزار می‌شود
دستگیری عوامل حادثه تروریستی سال97 در خرم‌آباد

رئیس کل دادگستری لرستان از شناسایی و دستگیری عوامل حادثه بهمن پارسال در خرم‌آباد که منجر به شهادت دو نفر از نیروهای نیروی انتظامی شد خبر داد و گفت: دادگاه این افراد به صورت علنی برگزار می‌شود.

 

دستگیری عوامل حادثه تروریستی سال97 در خرم‌آباد/ دادگاه متهمین علنی برگزار می‌شود

به گزارش گروه خبری سپهر، محمد رزم صبح امروز در جمع خبرنگاران به حادثه تروریستی که ۱۷ بهمن ماه سال گذشته در منطقه «دره‌گرم» خرم‌آباد صورت گرفت اشاره و عنوان کرد: در این حادثه دو نفر با  اقدامات خود دو نفر از نیروهای خدوم نیروی انتظامی به شهادت رساندند و تانکر بنزین خالی در جنب پمپ بنزین را نیز منفجر کردند.

 

وی افزود: پس از این اقدام با تلاش‌های خوب و جدی و اقدامات نیروهای گمنام امام زمان (عج) در کمتر از ۸ ماه این دو قاتل و تروریست شناسایی و دستگیر شدند.

 

رئیس کل دادگستری لرستان از برگزاری دادگاه این تروریست‌ها علنی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: جزئیات این حوادث و اقدامات صورت گرفته از نحوه تهیه سلاح و مقدمات و جلیقه‌ها و نحوه اجرای عملیات در فرصت مناسب به اطلاع مردم لرستان خواهد رسید.

 

وی در پایان از عزم دستگاه قضایی بر برخورد با متهین به ویژه در بحث قتل‌ها تاکید کرد و افزود: در این راستا تاکنون تعدادی از قاتلین که شناسایی نشده‌اند و یا متواری هستند، اما قطعا با تقسیم کار بین نیروهای اطلاعاتی و امنیتی، سپاه و نیروی انتظامی آنها را شناسایی و دستگیر می‌کنیم.


منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر

سوال: آخرین روز هفته؟ Jome

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار