گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:16718

شهرک‌های تجمیع مشاغل صنفی در کرمانشاه ایجاد می‌شوند

شهرک‌های تجمیع مشاغل صنفی در کرمانشاه ایجاد می‌شوند

سپهرغرب، گروه خبر: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه گفت: با هماهنگی شهرداری و سرمایه‌گذاری در این زمینه، یک شهرک تجمیع مشاغل صنفی در کرمانشاه ایجاد خواهد شد.

هدایت حاتمی روز گذشته در جلسه بررسی آخرین وضعیت اجرای شهرک مشاغل صنفی که با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری کرمانشاه برگزار شد، بر اهمیت تجمیع مشاغل صنفی تأکید کرد.

وی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین تصمیمات درخصوص سامان‌دهی به مشاغلی که وجود آن‌ها در مناطق شهری توجیه‌پذیر نیست، تجمیع آن‌ها در شهرک‌های صنفی است که در گام‌ نخست با هماهنگی شهرداری و سرمایه‌گذاری در این زمینه، یک شهرک تجمیع مشاغل صنفی ایجاد خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه افزود: به همین منظور برای سامان‌دهی کسانی که در زمینه جمع‌آوری ضایعات فعالیت دارند، شهرکی با زیرساخت‌های مناسب طراحی و ایجاد خواهد شد و تمام فعالان این عرصه در آنجا تجمیع می‌شوند.

وی گفت: در گام‌های بعدی شهرک‌های دیگری در راستای سامان‌دهی سایر فعالیت‌های اقتصادی ایجاد خواهد شد که تأثیرات مثبتی هم بر مدیریت فضای شهر و هم بر رونق کار فعالان این عرصه خواهد داشت.

 

ارسال نظر

سوال: پایتخت چین؟ Pekan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار