گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:17120

فعالیت 38 مزرعه و تولید سالانه2200 تُن ماهی سردآبی در بروجرد

فعالیت 38 مزرعه و تولید سالانه2200 تُن ماهی سردآبی در بروجرد

سپهرغرب، گروه خبر: مدیر جهاد کشاورزی بروجرد گفت: 38 مزرعه پرورش ماهیان سردآبی با تولید سالانه دو هزار و 200 تُن در این شهرستان فعال هستند.

عزت‌الله نباتی اظهار کرد: 38 مزرعه پرورش ماهیان سردآبی با تولید سالانه دو هزار و 200 تُن و اشتغال‌زایی برای 492 نفر در این شهرستان فعال هستند.

وی بیان کرد: همچنین یک واحد پرورش ماهیان خاویاری با ظرفیت تولید سالانه 50 تُن گوشت ماهی خاویاری و دو مرکز تکثیر ماهیان سردآبی با تولید هشت میلیون قطعه بچه‌ماهی طی سال در بروجرد فعال هستند.

مدیر جهاد کشاورزی بروجرد با اشاره به فعالیت سه مرکز تکثیر ماهیان تزئینی با تولید سالانه 220 هزار قطعه، تأکید کرد: از سویی دو واحد پرورش ماهیان گرم‌آبی با ظرفیت تولید سالانه 80 تُن در این شهرستان فعال هستند.

نباتی افزود: حدود 40 درصد ماهیان سردآبی و گرم‌آبی تولیدشده در بروجرد به مصرف شهروندان این شهرستان رسیده و 60 درصد تولید هریک از آن‌ها به شهرستان‌های هم‌جوار و تهران فرستاده می‌شود.

وی با اشاره به سرانه مصرف 10 کیلوگرمی ماهی در کشور، ادامه داد: سرانه مصرف در لرستان پنج و در بروجرد 7.8 کیلوگرم است.

 

ارسال نظر

سوال: پایتخت فرانسه؟ Paris

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار