گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:24020

طرح بزرگراهی کریدور غرب کشور 65 درصد پیشرفت دارد

طرح بزرگراهی کریدور غرب کشور 65 درصد پیشرفت دارد

سپهرغرب، گروه خبر: سرپرست معاونت مهندسی و ساخت اداره کل راه‌وشهرسازی کردستان گفت: اجرای طرح بزرگراهی غرب کشور، موسوم به کریدور شمال - جنوب در حوزه این استان از 65 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

عطاءالله ایرانمنش روز گذشته در بازدید قطعات در حال اجرای طرح کریدور شمال جنوب اظهار کرد: حدود 320 کیلومتر از کریدور بزرگراهی غرب کشور در استان کردستان واقع شده که تاکنون 146 کیلومتر آن با 450 میلیارد تومان اعتبار به اتمام رسیده و زیر بار ترافیک رفته است.

وی با اشاره به اینکه این طرح هم‌اکنون از 65 درصد پیشرفت برخوردار است، اضافه کرد: اتمام این طرح 750 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که تأمین آن از سوی دستگاه‌های مختلف، در حال پیگیری است و در سال جاری 200 میلیارد تومان جهت کل پروژه کریدور شمال - جنوب پیش‌بینی شده است.

ایرانمنش یادآوری کرد: این طرح که به بزرگ‌راه کرمانشاه - میاندوآب نیز شناخته می‌شود، سه استان آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه را به هم متصل می‌کند و به‌علت قرارگیری در مسیرهای کوهستانی دارای پنج دستگاه تونل به طول حدود سه کیلومتر است که در حال ساخت و تکمیل هستند.

 

ارسال نظر

سوال: پایتخت ایتالیا؟ Rome

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار