گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:24137

حواله دو هزار و 974 حلقه لاستیک بین ناوگان جاده‌ای ایلام صادر شد

حواله دو هزار و 974 حلقه لاستیک بین ناوگان جاده‌ای ایلام صادر شد

سپهرغرب، گروه خبر: معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، دو هزار و 974 حلقه لاستیک بین ناوگان جاده‌ای با ارز دولتی وارد استان و تحویل رانندگان شده است.

محمد حسنی روز گذشته اظهار کرد: از آغاز اجرای این طرح در سال 97 تاکنون، بیش از 25 هزار حلقه لاستیک توسط مالکان ناوگان جذب و خریداری شده است.

وی درخصوص نوع لاستیک‌های توزیعی اظهار کرد: لاستیک‌های تخصیصی که توسط وزرات صنعت، معدن و تجارت تهیه و در شبکه توزیع قرار داده می‌شود. از دو نوع خارجی و ایرانی است که نوع خارجی آن، به بهای ارز دولتی و لاستیک‌های ایرانی نیز براساس نرخ مصوب در اختیار مالکان ناوگان جاده‌ای قرار می‌گیرد.

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام به شرایط و روند صدور حواله دریافت لاستیک‌ها اشاره و یادآوری کرد: متناسب با تعداد لاستیک‌های تخصیصی به استان، انجمن صنفی رانندگان نسبت به صدور حواله دریافت لاستیک (هر دستگاه ناوگان، 2 حلقه) جهت آن دسته از مالکانی که شرایط مندرج در آیین‌نامه را احراز کرده باشند، اقدام می‌کنند.

حسنی شرایط دریافت حواله را شامل داشتن کارت هوشمند، پلاک استانی و پیمایش مکفی ناوگان دانست و گفت: از نکات برجسته جهت توزیع عادلانه لاستیک‌ها، اولویت‌بندی بر اساس پیمایش ناوگان است.

 

ارسال نظر

سوال: تعداد پا عنکبوت؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار