گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:33289

جوان‌ترین زندانی همدان آزاد شد

جوان‌ترین زندانی همدان آزاد شد

سپهرغرب، گروه خبر: مدیرعامل ستاد دیه استان همدان اظهار کرد: جوان‌ترین زندانی این استان پس از تحمل سه‌ونیم سال حبس با کمک ستاد دیه آزاد شد.

یدالله روحانی‌منش روز سه‌شنبه اظهار کرد: این پسر جوان که متولد سال 69 است، با قرض گرفتن از دوستان و آشنایان اقدام به اجاره مغازه در داخل شهر و راه‌اندازی مغازه فروش تلفن همراه کرده بود.

وی بیان کرد: فروش اقساطی و چکی تلفن همراه به مشتریان و پاس نشدن چک‌ها و پرداخت نشدن به‌موقع اقساط موجب ناتوانی این جوان در ادامه فعالیت شد.

مدیرعامل ستاد دیه همدان اضافه کرد: درنهایت به‌علت تأخیر در پرداخت بدهی، با شکایت 10 نفر، این جوان 30 ساله اواخر اردیبهشت‌ماه سال 96 راهی زندان همدان شد.

روحانی‌منش گفت: میزان بدهی این زندانی 376 میلیون تومان بود که 34 میلیون و 700 هزار تومان آن توسط شاکیان بخشیده شد؛ همچنین میزان آورده محکوم 27 میلیون تومان بوده است.

وی ادامه داد: 70 میلیون تومان از بدهی این مددجو توسط ستاد دیه به‌صورت بلاعوض تأمین و پرداخت و مابقی بدهی نیز قسط‌بندی شد.

مدیرعامل ستاد دیه استان همدان اظهار کرد: 242 نفر به‌علت ناتوانی در پرداخت بدهی هم‎اینک در زندان به‎سر می‌برند که هشت تن از آن‎ها زن بوده و همچنین 207 تن از زندانیان محکوم مالی، 29 زندانی مهریه و 6 زندانی ناتوان در پرداخت دیه هستند.

روحانی‎منش افزود: از ابتدای سال جاری تا پایان آبان‎ماه 163 زندانی شامل 157 مرد و 6 زن با بدهی 46 میلیارد و 400 میلیون تومان آزاد شدند.

ارسال نظر

سوال: رنگ خورشید؟ Zard

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار