گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:36049

42 مرکز مثبت زندگی دهه فجر در ایلام افتتاح می‌شود

42 مرکز مثبت زندگی دهه فجر در ایلام افتتاح می‌شود

سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل بهزیستی ایلام گفت: 42 مرکز مثبت زندگی هم‌زمان با سراسر کشور دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی در مناطق مختلف این استان افتتاح می‌شود.

زهرا همتی روز پنجشنبه ابراز کرد: این مراکز با هدف دسترسی آسان به خدمات بهزیستی در محله‌های مختلف شهرستان‌های استان تأسیس شد و فعالیت خود را برای خدمات‌رسانی به عموم مردم و جامعه هدف بهزیستی آغاز خواهد کرد.

وی همچنین از افتتاح 58 واحد مسکونی مددجویان در دهه فجر امسال خبر داد و افزود: این واحدهای مسکونی نیز در مناطق مختلف استان همزمان با دهه فجر و بصورت سراسری افتتاح می‌شوند.

مدیرکل بهزیستی ایلام ادامه داد: همچنین در دهه مبارک فجر امسال مرکز جامع آسیب‌دیدگان اجتماعی و نخستین مرکز درمان اقامتی میان‌مدت اعتیاد ویژه بانوان در مرکز این استان فعالیت خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کند.

همتی افتتاح 150 طرح اشتغال‌زایی مددجویان را از دیگر طرح‌های دهه فجر امسال این اداره کل عنوان کرد.

به گفته وی همچنین از 12 بهمن‌ماه کلیه خدمات کلینیک جامع توان‌بخشی شهر ایلام تا پایان دهه فجر برای اقشار مختلف مردم به‌صورت رایگان ارائه خواهد شد.

وی نشست خبری با اصحاب رسانه، انجام تبلیغات محیطی، برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه‌ کارکنان، تجلیل از فرزندان کارکنان زن که به سن تکلیف رسیده‌اند، تجلیل از مددکاران و مددجویان موفق، برنامه پیاده‌روی ویژه کارکنان زن و برگزاری نمایشگاه دستاوردهای زنان سرپرست خانوار درصورت گرفتن مجوز از ستاد کرونا را از دیگر برنامه‌های بزرگداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی امسال این اداره کل عنوان کرد.

38 هزار نفر در استان ایلام از خدمات بهزیستی برخوردارند.

 

ارسال نظر

سوال: عدد هفت بعلاوه دو؟ 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار