گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:37424
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان خبر داد؛

برداشت بیش از 650 هزار تن انواع سبزی و صیفی از سطح اراضی

برداشت بیش از 650 هزار تن انواع سبزی و صیفی از سطح اراضی

سپهرغرب، گروه خبر: مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: هر ساله حدود 20 هزار هکتار از اراضی لرستان به کشت سبزی و صیفی اختصاص می‌یابد که از این سطح 650 تا 670 هزار تن محصول برداشت می‌شود.

جواد طهماسبی در سخنانی اظهار کرد: به‌دلیل شرایط آب و هوایی ویژه لرستان هر ساله حدود 20 هزار هکتار از اراضی آبی به کشت انواع صیفی و سبزیجات اختصاص می‌یابد و از این سطح حدود 650 تا 670 هزار تن محصول برداشت می‌شود.

وی در خصوص توسعه کشت صیفی و سبزیجات و افزایش تولید گفت: به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف آب، آبیاری به روش نوار تیپ و میکرو در دستور کار قرار دارد و درجهت تولید محصول سالم، ترویج استفاده از کودهای ریزمغذی از برنامه‌های اصلی و اولویت‌دار سازمان جهاد کشاورزی استان است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان به مشکلات و کاستی‌های فرآوری محصولات زراعی اشاره کرد و گفت: مشکلاتی مانند نبود مکان‌ها و انبارهای فنی و نبود کانتینرهای مخصوص باعث شده که محصولات این بخش به‌صورت تازه‌خوری مصرف شود.

طهماسبی در مورد توسعه صنایع تکمیلی و غذایی استان گفت: به‌دلیل کمبود صنایع تبدیلی در استان این محصولات به‌صورت خام‌فروشی مصرف می‌شوند یا اینکه به استان‌های هم‌جوار عرضه می‌شود و از طرفی مقدار کمی از آن‌ها در استان فرآوری می‌شوند بنابراین از سرمایه‌گذاران به‌منظور سرمایه‌گذاری در این حوزه دعوت به عمل می‌آید.

وی یادآور شد: سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان مجوزهای لازم را به سرمایه‌گذاران اعطا خواهد کرد تا بخشی از مشکلات رفع شود.

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم فرانسه؟ Abi

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار