گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:46209
سرپرست شهرداری همدان خبر داد:

ارتقای کیفیت زندگی شهری با احداث معبر جدید کوی کوثر

خروج از بن‌بست با اتصال به بلوار انقلاب و بلوار آیت‌الله نجفی
ارتقای کیفیت زندگی شهری با احداث معبر جدید کوی کوثر

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه چهار همدان، مجید شاکری افزود: طبق پروژه‌های مصوب شهرداری منطقه چهار در سال 1400، احداث معبری مهم و مؤثر را در کوی کوثر در دستور کار اجرایی واحد فنی و عمرانی قرار دادیم که اثر مطلوبی بر روند زندگی ساکنان این محله خواهد گذاشت.

وی گفت: این محله از دیرباز با مشکلات متعددی روبه‌رو بوده است و سعی کردیم با اجرای چند پروژه مختلف و هم‌زمان، کیفیت زندگی شهری ساکنان خوب این منطقه را ارتقا دهیم.

سرپرست شهرداری همدان تصریح کرد: طول این مسیر دو کیلومتر است که کوی کوثر را از یک طرف به بلوار انقلاب و از طرف دیگر به بلوار آیت‌الله نجفی متصل می‌کند و این محله را از بن‌بست خارج خواهد کرد.

شاکری اظهار کرد: از ابتدای سال تیم فنی و عمرانی منطقه چهار عملیات خاک‌برداری و زیرسازی این مسیر را در برنامه کاری خود قرار داد و اکیپ امانی در ماه‌های گذشته کار جدول‌گذاری را به طول یک کیلومتر به اتمام رساند.

وی با اشاره به آنکه این معبر خاکی و دارای مشکلات متعدد بود، تصریح کرد: مساحت اجرای این پروژه 13 هزار متر مربع بود که با توجه به ناهمگون بودن این مسیر و مشکلات مختلف معبر، چندین ماه عملیات خاک‌برداری و تسطیح طول کشید.

سرپرست شهرداری همدان گفت: عملیات روکش آسفالت این معبر با دو هزار و 150 تُن آسفالت در دو فاز انجام شد که به یاری خدا و کمک همکاران توانستیم در هفته اخیر عملیات آسفالت‌ریزی را در فاز پایانی به‌طور کامل انجام دهیم.

شاکری تصریح کرد: این پروژه با هزینه 35 میلیارد ریالی و از محل درآمدهای شهرداری منطقه چهار احداث شد و اکنون قابل بهره‌برداری است و به ساکنان خوب کوی کوثر تقدیم می‌شود.

وی ادامه داد: در حاشیه این پروژه، درحال احداث یک پارک نواری هستیم و امید است با تلاش بی‌وقفه واحد فضای سبز شهرداری منطقه چهار، عملیات احداث و کاشت درختان در این قسمت به‌زودی به پایان برسد و موجب زینت مسیر‌ و لذت ساکنان شود.

سرپرست شهرداری همدان با اشاره به عدم رعایت بهداشت از سوی برخی از شهروندان، تأکید کرد: امیدواریم شهروندان عزیز در نگهداری و پاکیزگی این مسیر اهتمام داشته باشند و زباله‌هایشان را در رودخانه مجاور نریزند و رأس ساعت 9 شب با بیرون گذاشتن کیسه‌های زباله، شهرداری را در این راه کمک کنند.

ارسال نظر

سوال: تعداد گوش انسان؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار