گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:47958
مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل آبفای استان همدان خبر داد:

جایگزینی سامانه‌های گندزدایی گازی شهری با سامانه‌های ایمن

انجام سالانه بیش از 411 هزار آزمون کلرسنجی
جایگزینی سامانه‌های گندزدایی گازی شهری با سامانه‌های ایمن

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی آبفای استان همدان، مرتضی جعفری با اشاره به اینکه هشتم لغایت چهاردهم آبان‌ماه مصادف با هفته پدافند غیر عامل بود، گفت: براساس سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری پدافند غیر عامل مجموعه اقدامات غیر مسلحانه‌ای است که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب‌پذیری، تداوم فعالیت‌های ضروری، ارتقای پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدات و اقدامات نظامی دشمن می‌شود.

وی با بیان اینکه پدافند غیر عامل درحقیقت نوعی دفاع غیر مسلحانه است، عنوان کرد: دفاع غیر عامل مجموعه تمهیدات، اقدامات و طرح‌هایی است که با استفاده از ابزار، شرایط و حتی‌المقدور بدون نیاز به نیروی انسانی به‌صورت خوداتکا صورت می‌گیرد.

جعفری ضمن اشاره به برخی اصول مرتبط با پدافند غیر عامل، بیان کرد: ازجمله این اصول می‌توان به اصل پوشش، استقرار و نامرئی‌سازی، تولید سازه تأسیسات دومنظوره جهت افزایش تاب‌آوری، مکان‌یابی و استقرار عملکردها، اختفا با استفاده از عوامل طبیعی، حفاظت اطلاعات سیستم‌های مهم، تقلیل آسیب‌پذیری و کاهش خسارت و صدمات به تأسیسات، فریب و تحمیل هزینه بیشتر به دشمن و تقویت بازدارندگی، کوچک‌سازی، ارزان‌سازی و مقاوم‌سازی سازه‌های حیاتی اشاره کرد که نهایتاً رعایت اصول پدافند غیر عامل منجر به افزایش آستانه مقاومت مردم و نیروی خودی در برابر تهاجمات دشمن و سلب آزادی و ابتکار عمل از دشمن خواهد شد.

وی با اذعان به اینکه براساس تعاریف و اصول یادشده و دستورالعمل‌ها و سیاست‌های ابلاغی شرکت آب و فاضلاب استان همدان نیز طبق روال سنوات گذشته مجموعه اقداماتی را همواره در دستور کار دارد، اظهار کرد: انجام مطالعات مرتبط با پدافند غیر عامل تأسیسات آب و فاضلاب درحال بهره‌برداری یا در دست ساخت و همچنین اجرای نتایج حاصل از مطالعات همانند ارتقای حفاظت فیزیکی، ازجمله این موارد است.

جعفری با بیان اینکه براساس سیاست‌های ابلاغی شرکت آب و فاضلاب استان همدان سال گذشته با پیگیری دفاتر پدافند و حراست ضمن همراهی معاونت‌های آب و فاضلاب بالغ‌بر پنج میلیارد تومان اعتبار را در همین خصوص هزینه کرد، گفت: حصارکشی، دیوارکشی، فنس‌کشی تأسیسات و ارتقای حفاظت فیزیکی و همچنین نصب دوربین‌های هوشمند مداربسته، از همین رهگذر عملیاتی شد.

وی ادامه داد: همچنین در اجرای مطالعات پدافند غیر عامل جایگزینی سیستم‌های کلرزنی گازی با سامانه گندزدایی نوین و ایمن براساس سیاست‌های ابلاغی از سوی وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در دستور کار قرار گرفت که بر همین اساس در سنوات گذشته 39 مرکز سامانه گندزدایی گازی با سامانه‌های نوین و ایمن جایگزین شدند.

مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل آبفای استان همدان تصریح کرد: با مجموعه اقدامات انجام‌شده در این خصوص درحال حاضر در فاز شهری هیچ‌گونه سامانه گندزدایی گازی وجود ندارد.

جعفری همچنین خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز نصب و جایگزینی 109 دستگاه سامانه گندزدایی با آب ژاول با پیگیری دفتر پایش کیفی و همراهی معاونت‌های بهره‌برداری در دست انجام است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه در راستای چرخه پدافند زیستی کیفیت آب خط قرمز ما است، عنوان کرد: بر همین اساس با ارتقای تجهیزات و توان تشخیصی آلاینده‌های خاص توسط دفتر پایش کیفی، سالانه 411 هزار و 828 مورد آزمون کلرسنجی به انجام می‌رسد که خوشبختانه مطابق مجموعه آزمایشات مستمر انجام‌شده، مطلوبیت کلرسنجی ما 100 درصد است.

مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل آبفای استان همدان افزود: همچنین سالانه بیش از 80 هزار و 622 مورد آزمون کدورت‌سنجی انجام می‌شود که در عمده موارد کدورت اعلام‌شده در مناطق شهری و روستایی کمتر از یک گزارش شده است.

وی با بیان اینکه سالانه هفت هزار و 918 مورد آزمایش میکروبی توسط دفتر پایش کیفی و آزمایشگاه‌های مرتبط انجام می‌شود که مطلوبیت در حدود 100 درصد داشته، اظهار کرد: بیش از 757 مورد آزمایش فیزیکی و شیمیایی نیز به‌صورت سالانه به انجام می‌رسد.

این مقام مسئول از فعال بودن 42 دستگاه سنجش آنلاین کیفیت آب خبر داد و گفت: با توجه به موارد پیش‌گفته چنانچه در حوزه کیفیت آب مشکلی گزارش شود، محدودسازی، بازیابی و حذف مدار آلوده بلافاصله با هماهنگی قرارگاه پدافند زیستی استان در دستور کار قرار می‌گیرد.

جعفری درنهایت ضمن اشاره به دیگر اقدامات انجام‌شده توسط شرکت آب و فاضلاب استان در زمینه پدافند غیر عامل، افزود: خرید و راه‌اندازی دستگاه بسته‌بندی آب، خرید تانکرهای آب‌رسانی سیار، برگزاری کارگاهای آموزشی و مانور‌های آماده‌سازی پدافندی نظیر مانور رزمایش قطع برق و تست آماده به‌کاری ژنراتورهای برق اضطراری و همچنین حضور در مانور منطقه‌ای 6 گانه وزارت نیرو، ازجمله این موارد است.

ارسال نظر

سوال: پایتخت ایتالیا؟ Rome

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار