590 بسیجی برای کنترل گرانی در کرمانشاه دست به کار شدند
محسن دارابی روز گذشته با اشاره به کارگیری نیروهای بسیج برای نظارت بر بازار در راستای نظارت بر قیمتها و مقابله با گرانی، اظهار کرد: براساس تفاهمنامه بین معاون اول رئیسجمهور و رئیس سازمان بسیج مستضعفین، تعداد 590 نفر از ناظران افتخاری و بسیجی که توسط سازمان بسیج مصرفی شدهاند، بهکارگیری شدهاند.
وی افزود: این بازرسان آموزشهای لازم را برای بازرسی از واحدهای صنفی دیدهاند و از این به بعد تنظیم و ارسال گزارشهای بازرسی توسط آنها صورت میگیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه تأکید کرد: کارت شناسایی بازرسان بسیجی توسط کمیسیون نظارت بر واحدها و سازمانهای صنفی استان صادر خواهد شد.
وی در پایان یادآور شد: سازماندهی و مدیریت بازرسان بسیجی با سازمان بسیج بوده و اولویت بازرسی از واحدهای صنفی نیز با این عزیزان است.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.