گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:49708
مدیرکل استاندارد استان همدان خبر داد:

اضافه شدن 80 محصول به سبد کالاهای استاندارد همدان

اضافه شدن 80 محصول به سبد کالاهای استاندارد همدان

محمد مددی با بیان اینکه واحدهای تولیدی استان در هشت ماهه امسال موفق به کسب تعداد 80 فقره پروانه کاربرد نشان استاندارد شده‌اند، افزود: با اضافه شدن این 80 محصول به سبد کالاهای استاندارد استان، باید شاهد رونق بهتر تولید در استان همدان باشیم.

وی ادامه داد: مجموع فرآورده‌های دارای نشان کاربرد علامت استاندارد در استان همدان به 671 مورد می‌رسد.

مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه مجموعه اداره کل استاندارد با تمام توان و با بهره‌گیری از تمام ابزارها درحال رصد تولید و بازار است، خاطرنشان کرد: با همکاری مردم شبکه توزیع را از وجود محصولات کم‌کیفیت و فاقد کیفیت خالی خواهیم کرد.

مددی در پایان گفت: مردم استان همدان با ارسال کد 10 رقمی زیر نشان استاندارد به سامانه 10001517 و اصالت‌سنجی آن موارد مغایر را با تلفن 1517 رسیدگی به شکایات اداره کل در میان بگذارند.

ارسال نظر

سوال: تعداد پا عنکبوت؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار