گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:50758
توسط انتشارات جمکران؛

کتاب «مهدی» به زودی وارد بازار نشر می‌شود

کتاب «مهدی» به زودی وارد بازار نشر می‌شود

کتاب «مهدی» نوشته سیدمهدی مجتهد سیستانی به زودی توسط انتشارات جمکران وارد بازار کتاب می‌شود.

این کتاب در در دوازده فصل دسته‌بندی شده است که عبارتست از: اندیشه مصلح جهانی در ادیان؛ مشترکات و مفترقات شیعه و اهل سنّت در مهدویت؛ پدر و مادر حضرت مهدی (عج)؛ ولادت امام زمان (عج)؛ آشنایی با القاب آن حضرت، جواز نام بردن ایشان؛ شمایل آن حضرت، برخی ویژگیها، امامت در کودکی؛ کلیاتی درمورد غیبت قائم؛ علل و فواید غیبت، فواید امام غایب؛ غیبت صغری، نیابت خاصه؛ فرمایشهای حضرت مهدی؛ زندگی آن حضرت: مکان، ازدواج و فرزند؛ امکان رؤیت حضرت مهدی (عج) در غیبت کبری.

در پشت جلد این کتاب آمده است: انسان براساس اعتقادی که دارد، عمل می‌کند و روزگار به همین رویه پیش می‌رود. دنیا باسرعت رو به جلو حرکت می‌کند و هرچه بر سر راهش باشد، کنار می‌زند. شرایط جهان هر روز پیچیده‌تر و بحرانی‌تر می‌شود. با توجه به این حقیقت، شدت نیاز به مصلحی جهانی که با داشتن قدرتی الهی بتواند ریشه این همه مشکل را بخشکاند و شرایط دنیا را آن طوری فراهم کند که فطرت هر انسانی به دنبالش است، کاملاً آشکار می‌شود. برای همین، بررسی جوانب مختلف چنین مصلحی کاملاً ضروری می‌نماید، و دین اسلام این داعیه را دارد که آن مصلح جهانی، از نسل پیامبر رحمت (ص) است که در آخرالزمان با قیام جهانی خود، برای همیشه تمام دنیا را از لوث ظلم و فساد ظالم و مفسد پاک می‌کند و حکومت عدل جهانی تشکیل می‌دهد.

ارسال نظر

سوال: پایتخت ترکیه؟ Ankara

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار