گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:53536

هم‌نوازی 300 دف‌نواز کردستانی در تهران برای استقبال از نوروز

هم‌نوازی 300 دف‌نواز کردستانی در تهران برای استقبال از نوروز

امین مرادی با تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: نیمه شعبان در بین مردم کرد به نام «شب برات» مشهور است و هر ساله در این ایام برنامه‌های مختلفی در مساجد، تکایا و منازل مردم با محوریت ساز دف و نوای دلنشین مولودی خوانان در قالب ابیاتی عارفانه برگزار می‌شود.

وی گفت: امسال مصادف این روز مبارک و همچنین فرارسیدن عید نوروز فرصتی شد تا در یک همکاری بین دستگاهی در استان و کمیسیون ملی یونسکو ایران ویژه‌برنامه اجرای همنوازی دف نوازان کردستانی در قالب یک گروه 300 نفره با مداحی اساتید سید بهاءالدین حسینی و سید علاءالدین یاسینی در تهران برنامه‌ریزی شود.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان گفت: این برنامه با حمایت استانداری کردستان و کمیته ملی یونسکو ایران، همراهی شهرداری سنندج، حوزه هنری، صداوسیمای مرکز کردستان و دیگر دستگاه‌های اجرایی امروز از ساعت 14 الی 17:30 در ورودی کتابخانه ملی واقع در بزرگراه حقانی در تهران برگزار می‌شود.

مرادی با اشاره به همنوازی 1000 دف نواز سنندجی در سال 1396 و انتخاب سنندج به‌عنوان شهر خلاق موسیقی یونسکو، گفت: دف و دف‌نوازی یک مشخصه ویژه مردمان کردستانی محسوب می‌شود و دف از جایگاه ویژه‌ای در استان برخوردار است.

وی با دعوت از علاقه‌مندان برای حضور و دیدن این اجرا گفت: افراد حاضر در این کاروان از زبده‌ترین دف‌نوازان کردستانی محسوب هستند و هنرمندان شناخته شده و توانمندی در این کاروان حضور دارند که در این اجرا ضمن اجرای مقام‌های خانقاهی، قدرت همنوازی و وحدت در اجرا را به نمایش می‌گذارند.

نخستین کاروان نوروزی تاریخ و تمدن باختر ایران زمین از دوشنبه 23 اسفند در تهران آغاز و به ترتیب در روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه 26 اسفند در شهرهای همدان، کرمانشاه و سنندج جهانشهرهای ایرانی با حضور هنرمندانی مطرح کشوری و مهمانانی از داخل و خارج از کشور برگزار می‌شود.

ارسال نظر

سوال: بلندترین کوه جهان؟ Everest

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار