گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:55186

شیلات ایلام ظرفیت صادرات ماهی را به عراق دارد

شیلات ایلام ظرفیت صادرات ماهی را به عراق دارد

رضا سلیمانی روز سه شنبه اظهار کرد: میانگین ماهی آزاد تولیدی مزارع پرورش ماهی استان ایلام در سال چهار هزار تن است.

وی افزود: این آبزیان مازاد با توجه به کیفیت و طعم خوب قابلیت صادرات به خارج از استان را دارند و در سال‌های اخیر به‌صورت موردی بخشی از ماهی مازاد استان از طریق مرز مهران به کشور عراق صادر شده است.

مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی ایلام یادآور شد: ماهی مازاد ایلام به استان‌های همجوار چون خوزستان، کرمانشاه و تهران نیز صادر می‌شود.

سلیمانی تأکید کرد: صادارات آبزیان تولید استان به کشور عراق یک پتانسیل قوی اقتصادی است که توسعه و پیگیری جدی آن منوط به همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط چون دامپزشکی، صنعت، معدن تجارت، اتاق بازرگانی، استانداری و دیگر نهادهای مرتبط داخل استان و همراهی طرف عراقی و بازرگانان این کشور است.

وی ادامه داد: ماهی صادراتی به عراق باید بر اساس معیارها و بازارپسندی این کشور باشد تا بتوان بازار مصرف عراق را برای عرضه و فروش این محصول جلب کرد.

وی در مورد تأمین نهاده‌های آبزیان هم‌ توضیح داد: تمام نهاده‌های آبزیان از بازار آزاد تامین و مزرعه داران پرورش ماهی نهاده‌های مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه می‌کنند و برخلاف دام و طیور، به آبزیان و بخش شیلات نهاده دولتی و یارانه ای تعلق نمی گیرد.

پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری 10 هزار و 500 تن ماهی سردآبی و گرم‌آبی از مزارع استان تولید شود.

سال گذشته میزان تولید ماهی در استان 10 هزار و 300 تن بود.

در استان ایلام 220 مزرعه پرورش ماهیان سرد و گرم آبی با دو هزار و 500 بهره‌بردار و تعاونی صید و صیادی فعالیت دارد.

ارسال نظر

سوال: آرامگاه باباطاهر در این شهر است؟ Hamedan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار