گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:57304
نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر همدان:

مشکل سد معبر در شهر همدان رفع شود

مشکل سد معبر در شهر همدان رفع شود

سعید نظری شنبه در جلسه کمیسیون بند 20 با بیان اینکه سد معبر تضییع حقوق عامه است، اظهار کرد: برای افزایش کیفیت ارائه خدمات به شهروندان از همه ظرفیت‌های قانونی باید استفاده شود.

وی به تبصره یک بند دو ماده 55 قانون شهرداری‌ها اشاره کرد و گفت: در این تبصره سد معابر عمومی، اشغال پیاده‌روها و استفاده غیر مجاز از آن‌ها و نیز میدان، پارک‌ها و باغ‌های عمومی برای کسبه یا سکنی و یا هر عنوان دیگری ممنوع بوده و شهرداری مکلف است از آن جلوگیری و در رفع موانع موجود و آزاد کردن معابر و اماکن به‌وسیله مأموران خود اقدام کند.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: به استناد تبصره 6 ماده 96 قانون شهرداری‌ها اراضی، کوچه‌های عمومی، میدان‌ها، پیاده‌روها، خیابان‌ها و به‌طور کلی معابر و بستر رودخانه، نهرها و مجاری فاضلاب شهرها، باغ‌های عمومی، گورستان‌های عمومی و درخت‌های معابر عمومی واقع در محدوده شهر با استفاده عمومی و درخت‌های معابر واقع در محدوده شهر با استفاده عموم، ملک محسوب شده و در مالکیت شهرداری است.

ارسال نظر

سوال: ماهی بزرگ در اقیانوس؟ koose

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار