گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:57866

16000 مورد بازرسی از محصولات کشاورزی استان همدان انجام شد

16000 مورد بازرسی از محصولات کشاورزی استان همدان انجام شد

«حسین فضلی» روز سه‌شنبه اظهار کرد: 9 هزار مورد آن با توجه به اهمیت موضوع آرد و نان به این موضوع اختصاص داده شده و هفت هزار مورد بازرسی نیز در بخش سایر اقلام بخش کشاورزی اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: این بازرس‌ها با همکاری بسیج اصناف و بازنشستگان بخش کشاورزی هم‌اکنون با همکاری دستگاه‌های صمت، تعزیرات، استانداری و پلیس امنیت اقتصادی در استان فعال هستند.

فضلی خاطرنشان کرد: از این 16 هزار مورد بازرسی یک‌هزار و 344 مورد پرونده تخلفات در سامانه سیمبا (سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی ) ثبت شده و به دستگاه نظارتی و تعزیرات حکومتی معرفی شده است.

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ارزش ریالی یک‌هزار و 344 مورد پرونده‌های تشکیل‌شده حدود سه میلیارد و 600 میلیون تومان بوده که رسیدگی به پرونده تخلفات در جریان است.

فضلی کمیت، کیفیت و قیمت را سه محور اصلی نظارت بر بازار محصولات کشاورزی دانست و افزود: نظارت و بازرسی‌ها از مراکز تولیدی تا کف بازار است و در نظارت‌ها به دنبال بررسی زنجیره‌ها هستیم.

به گفته وی حسب دستور وزیر جهاد کشاورزی و مصوبه ستاد تنظیم بازار، امروز شاهد آن هستیم که همه ظرفیت‌های سه اداره کل صنعت، معدن و تجارت، دادگستری و وزارت جهاد کشاورزی پای‌ کار آمده است تا نظارت و بازرسی‌ها در سراسر استان همدان به نحو مطلوب انجام شود.

 

ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین عدد زوج؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار