گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:58465

تخصیص بیش از 6 میلیارد تومان اعتبار به آموزش اشتغال در کمیته امداد استان همدان

تخصیص بیش از 6 میلیارد تومان اعتبار به آموزش اشتغال در کمیته امداد استان همدان

به گزارش سپهرغرب و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان همدان، رسول شیخی‌زاده با اشاره به اینکه یکی از مؤلفه‌های اصلی در امر اشتغال بحث آموزش و برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه اشتغال برای مددجویان است، افزود: باید این دید را در افراد به‌وجود بیاوریم که هدف توانمندی خانواده است و با آموزش مهارت‌های شغلی، می‌توان با کمترین هزینه بیشترین بهره را برد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان همدان با اشاره به اینکه اعتبارات بسیار خوبی در حوزه اشتغال کمیته امداد به امر آموزش اشتغال اختصاص‌ یافته است، تصریح کرد: به جهت اینکه تسهیلات پرداختی منجر به ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان شود، قبل از اجرای طرح‌های اشتغال مددجویی حتماً دوره‌های آموزشی برای آن‌ها برگزار می‌شود.

شیخی‌زاده تصریح کرد: امسال 6 میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبار به امر آموزش اشتغال اختصاص یافته که 33 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته و در شرایط کنونی داشتن مهارت و فراگیری فنون اشتغال ضروری بوده؛ یکی از تعاملات این نهاد، مربوط به سازمان‌ها و نهادهایی است که بتوانند در زمینه ایجاد و بهبود اشتغال و توانمندی خانواده‌های مددجو با کمیته امداد همکاری کنند.

وی اعلام کرد: با توجه به رشد کاربران اجتماعی در فضای مجازی، مددجویان این نهاد با دریافت آموزش‌های لازم و مشاوره کسب‌وکار می‌توانند به عرصه فعالیت در مشاغل جدید وارد شوند؛ در سال گذشته 6 هزار مددجو با صرف هزینه دو میلیارد و 700 میلیون تومانی، آموزش‌های فنی حرفه‌ای را فرا گرفتند.

ارسال نظر

سوال: ده تقسیم بر دو؟ 5

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار