گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:59312

388 خیر مدرسه‌ساز در کرمانشاه فعالیت می‌کنند

388 خیر مدرسه‌ساز در کرمانشاه فعالیت می‌کنند

مرزبان نظری مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه اظهار کرد: خوشبختانه استان کرمانشاه جایگاه خوبی در بحث مدرسه‌سازی و خیرین در کشور دارد.

وی با اشاره به فعالیت 388 خیر مدرسه‌ساز در سطح استان، ادامه داد: 256 نفر از این تعداد آقا، 65 بانو و 67 خیر حقوقی داریم که خیلی‌ها غیربومی هستند.

مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه هدف این اداره‌کل برای کمک خیرین در سال گذشته را حدود 50 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در سال 1400 بیش از این مبلغ و حدود 54 میلیارد تومان کمک خیرین را جذب کردیم.

وی به انجام پویش‌های مختلف برای کمک خیرین در امر مدرسه‌سازی اشاره و بیان کرد: پویش «صحن حرم؛ مدرسه‌ام» در حال حاضر در جریان است که به نیابت امام رضا(ع)، هشت مدرسه استثنایی در کشور ساخته خواهد شد که تا به امروز با شرکت 9 هزار نفر از استان در این پویش جایگاه سوم کشور را از آن خود کرده که انتظار داریم با افزایش خیرین یکی از هشت مدرسه استثنایی را در استان کرمانشاه بسازیم.

ارسال نظر

سوال: سه ضربدر سه؟ 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار